Cblondyn pisze:Jak zwykle to samo. Osobiste podjazdyshogomad pisze:
No widze właśnie. Brocha nie twoja, ale dupsko cie boli że ktoś się czegoś nauczył i korzysta.
ja wiem co widziałęm i w czym uczestniczyłem i twoje dowierzanie lub nie za bardzo mnie obchodzi.
Internet jest pełęn frustratów jak ty, którzy nie mają nic merytorycznego do powiedzenia, a ja nie zamierzam marnować czasu by ten stan zmieniać. Pisze tu tylko dlatego że swój dzienny target już dzisiaj wyrobiłem ( +30 na ropie )i przy piwku mam trochę czasu
A co do "kolegi" to nie wiem czy miałęś na myśli mnie czy Dadasa, ale ja sie nigdzie nie deklarowałem w żadne pokazywanie. Jak mimo wszystko znajdziesz post gdzie sie tak zadeklarowałem to z przyjemnością wszystko pokaże, łącznie ze statementami. Czekam więcA że moja zawiść, kompleksy, żem nieuk itp bzdety
Czy Ty zarabiasz czy tracisz to mnie tak interesuje jak..... już chyba wiesz jak
Chodzi głownie o opowiadanie bajek. Tylko tyle. Na potrzeby kogoś tam. A że kogoś tam uwielbiasz/szanujesz to co to ma do rzeczy. Ja swoja polonistke tęż do dzisiaj cenie. A sąsiadke z klasa biustem to nawet więcej![]()
Co do deklaracji to była o tym mowa. Nie chce mi sie teraz szukać ale tak to brzmiało. Ktoś (czy TY?) miał udowodnić wszystkim jaki to super system technika i deklaracja pokazania wejść itp. Tyle
Koncze bo szkoda czasu na dyskusje o doopie marynie
I taka jest twoja argumentacja. Najpierw się przyczepisz , gównem porzucasz a potem "Nie chce mi sie teraz szukać ". Spoko ludzie tutaj widzą co i jak. Serio jak czegoś nie jesteś pewien, albo ci sie nie chce to lepiej milcz, wyjdzie ci tylko na dobre. Jak mawiał Twain....Lepiej jest nie odzywać się wcale i wyglądać na głupka, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

-- Dodano: 20 paź 2017, 16:50 --
RogerTolmonnika pisze:@ shogomad
EOT oraz MLM