https://vapingdaily.com/vaporizers/

Chyba cię pogięło?Tomasz196407 pisze:Dobrze, mam cie w ignorze i Ty tez juz nie pisz na priv żeby cie ratowac przed atakiem innych
i do postów moich tez sie nie odnoś, bo inna bajka
wot
Wywalili mnie na BE... Ale wszedlem dzisiaj znowu w L, pokazywalem wczoraj wykres wiec nie wrzucam ponownie. Mam nadzieje ze mleko w proszku bedzie smaczne. Tez mam tam SL.Kazimierz S pisze:@Kusus jak tam mleko w proszku?![]()
Spokojna gra na umocnienie złotówki w końcówce roku, to jak pływanie małą łódką po jeziorze Bałtyckim. Ale nie. Wczoraj zachciało mi się wczasów na Nowej ZelandiiWięc teraz jestem na Pacyfiku..., a tu fale wielkie, sztormy jakieś !!
Lepiej żeby SL na 0,6900 wytrzymał, bo moją małą łajbą nie chcę ryzykować większego zanurzenia.
Ja pieerdole. A za zarobione pipsy to koorwa śliwki nam dają i margarynefx-technik pisze: Natomiast, tu nie o pipsy chodzi.
Z pipsów nie wyżyję.
Tu chodzi o pieniądze.
Dobrze chcesz dowodufx-technik pisze:Z Edkiem, to mi za bardzo na wzrosty, na ten moment, nie wygląda.
-- Dodano: 20 paź 2017, 11:52 --
Chyba cię pogięło?Tomasz196407 pisze:Dobrze, mam cie w ignorze i Ty tez juz nie pisz na priv żeby cie ratowac przed atakiem innych
i do postów moich tez sie nie odnoś, bo inna bajka
wot
Ja do ciebie piszę o pomoc??
To ty piszesz do mnie z jakimiś chorymi pretensjami.
Odpowiem ci, więc:
Masz coś do mnie, masz mój SKYPE, to tam pisz.
On zbiera pipsy dla frajdy, jako jedyny na swiecie zrezygnowal u brokera z zamiany pipsow na hajs i sam wymyslil template w MT4 zeby mu pipsy zamienialo na truskawki. Wpieeerdala truskawki a to co zostanie sprzedaje na targu za 3 zl / kg i stad ma hajs.Cblondyn pisze:Ja pieerdole. A za zarobione pipsy to koorwa śliwki nam dają i margarynefx-technik pisze: Natomiast, tu nie o pipsy chodzi.
Z pipsów nie wyżyję.
Tu chodzi o pieniądze.
No i tak w kółko
przekaz informacji poziom przekazufx-technik pisze:Jednak Edka nie tykam, dzisiaj...
XAB pisze:przekaz informacji poziom przekazufx-technik pisze:Jednak Edka nie tykam, dzisiaj...
tak samo ktos moze ci pojechac i napisac a co ty za bzdety bez wyjasnienia piszesz kogo to interesuje
co ty tykasz a co nie
gdy wystarczy napisac ze mozliwe na m5 twym slynnym 2 kierunki
poziom i tresc przekazu i tyle temat sporow ja skonczylem doroslemu fac zwracac uwage