[quote="Kermit"]korekta to byla przed poludniem...nie widziałeś? Teraz IMO mamy fale "iii"[/quote
widzialem ale zasieg teraz z krotkiej u mnie 1,185.... to moja ska jeszcze spoko bo pod szczytem
ja tu pukam na m1 takze a lke z dolu mam zgodnie z twym zaleceniem i za to gratki
DayTrading: Czwartek 19.10.2017
Re: DayTrading: Czwartek 19.10.2017
Ostatnio zmieniony 19 paź 2017, 14:20 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Ale tak jak technik pisał. Wieksze spadki na DAX to po trwałym przebiciu 12900nowy joker pisze:A ja od wczoraj s-ki na dax I sp500 dji wycielo sl szkoda
EU -co się stało ? zwierzaczek i jak po sznurku
w zasadzie 2w1
uprzedzałem 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Muszę dziś nabyć Golda...
Pytanie brzmi...:
1283 (+/-)
czy są tez realne szanse po 1280,5 (+/-)?
P.S.
Sam sobie odpowiem...

płać 1285
... bo sie nie załapiesz
Pytanie brzmi...:
1283 (+/-)
czy są tez realne szanse po 1280,5 (+/-)?
P.S.
Sam sobie odpowiem...

płać 1285
... bo sie nie załapiesz
Ostatnio zmieniony 19 paź 2017, 14:21 przez warmia, łącznie zmieniany 1 raz.
brawo TYMERLIN pisze:EU -co się stało ? zwierzaczek i jak po sznurkuw zasadzie 2w1
uprzedzałem

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
nio mozna bylo nastukac pod ten twoj sznurek w nocy ladnie kto nie spal gratkiMERLIN pisze:EU -co się stało ? zwierzaczek i jak po sznurkuw zasadzie 2w1
uprzedzałem

... szlag...by to trafił...
nie załapałem się

nie załapałem się

jeszcze masz szanse tutajwarmia pisze:... szlag...by to trafił...
nie załapałem się
eurcad h4
https://www.tradingview.com/x/rw5R9FDR/
Ojro mam obstawione ( masz w tym swoją zasługęKermit pisze:jeszcze masz szanse tutajwarmia pisze:... szlag...by to trafił...
nie załapałem się
eurcad h4
https://www.tradingview.com/x/rw5R9FDR/

Golda mi brak
( Wypada powiedziec :" Dzięki" ... co niniejszym czynię )

Ostatnio zmieniony 19 paź 2017, 14:29 przez warmia, łącznie zmieniany 1 raz.
DAX nie gram ale robi się imo niebezpiecznie dla L 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.