Odpalasz 2 loty na edku. Po 10 pipsach masz 650 zł netto zysku w kieszeni.kolbi123 pisze:Nie wiem czy te ruchy nie są za małe żeby tu sie coś specjalnie zmieniało.
DayTrading: Środa 18.10.2017
Re: DayTrading: Środa 18.10.2017
The only way is up
TsunamiPL pisze:Odpalasz 2 loty na edku. Po 10 pipsach masz 650 zł netto zysku w kieszeni.kolbi123 pisze:Nie wiem czy te ruchy nie są za małe żeby tu sie coś specjalnie zmieniało.
No tak ale te 10 pip nie jest oczywiste.
Dziwnie chodzi DJ, moze jednak dlatego dax nie chce się ruszyć.
zależy w którą stronęTsunamiPL pisze:
Odpalasz 2 loty na edku. Po 10 pipsach masz 650 zł netto zysku w kieszeni.

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Ja mówię o LKermit pisze:zależy w którą stronęTsunamiPL pisze:
Odpalasz 2 loty na edku. Po 10 pipsach masz 650 zł netto zysku w kieszeni.![]()

The only way is up
Brzmi jak plan
pytanie czy dasz radę wejść z 10 pipsowym SL skoro chcesz zgarniać 10 pips

Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję
Kermit pisze:zależy w którą stronęTsunamiPL pisze:
Odpalasz 2 loty na edku. Po 10 pipsach masz 650 zł netto zysku w kieszeni.![]()
No w moim przypadku sądzę ze brakuje - przy tym wyliczeniu.
Widzę, że optymizm wczorajszych Longów ok 22giej na EDku minął, przecież wczoraj EDEK ruszał, no to ruszył, taka euforia tu panowała. Wczoraj pisałem,że spadnie do 1.17 i tam się wszystko rozegra - czy góra, czy dół. Jak któś nie ma pozycji to lepiej niech teraz nie otwiera, bo naprawdę może się wszystko zdarzyć, pozostaje czekać...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie walcz z idiotami, mają przewagę liczebną.
https://www.youtube.com/watch?v=0bVZ8lPfW1cAndRaf pisze:Widzę, że optymizm wczorajszych Longów ok 22giej na EDku minął, przecież wczoraj EDEK ruszał, no to ruszył, taka euforia tu panowała. Wczoraj pisałem,że spadnie do 1.17 i tam się wszystko rozegra - czy góra, czy dół. Jak któś nie ma pozycji to lepiej niech teraz nie otwiera, bo naprawdę może się wszystko zdarzyć, pozostaje czekać...

Poczytaj wczorajszy dzień, bo chyba nie rozumiesz...quendi84 pisze:https://www.youtube.com/watch?v=0bVZ8lPfW1cAndRaf pisze:Widzę, że optymizm wczorajszych Longów ok 22giej na EDku minął, przecież wczoraj EDEK ruszał, no to ruszył, taka euforia tu panowała. Wczoraj pisałem,że spadnie do 1.17 i tam się wszystko rozegra - czy góra, czy dół. Jak któś nie ma pozycji to lepiej niech teraz nie otwiera, bo naprawdę może się wszystko zdarzyć, pozostaje czekać...
Nie walcz z idiotami, mają przewagę liczebną.
Czytałem, sam byłem za L (w myślach, bo nic tu nie pisałem)AndRaf pisze:Poczytaj wczorajszy dzień, bo chyba nie rozumiesz...quendi84 pisze:https://www.youtube.com/watch?v=0bVZ8lPfW1cAndRaf pisze:Widzę, że optymizm wczorajszych Longów ok 22giej na EDku minął, przecież wczoraj EDEK ruszał, no to ruszył, taka euforia tu panowała. Wczoraj pisałem,że spadnie do 1.17 i tam się wszystko rozegra - czy góra, czy dół. Jak któś nie ma pozycji to lepiej niech teraz nie otwiera, bo naprawdę może się wszystko zdarzyć, pozostaje czekać...