To też sprawia, że brokerami z BTC interesują się osoby, które niekoniecznie chcą nawet inwestować na Forexie. Nikt nie wie jak to się rozwinie...

z tego co widziałem na stronie XTB to od niedawana mają w swojej ofercie handel kryptowalutami dostępny 7 dni w tygodniu.Handel od soboty 4:00 do piątku 22:00.Fiodor33 pisze:Zestawienie... klasa.
Co do Plus500 to trzeba przyznać, że nie królują wśród brokerów, głownie za sprawą dramatycznych spreadów.
Gdzieś w wątku o XTB na brokerach pisałem i ktoś tam się dorzucał o plotach, że mają puścić krypto 24/7 ale to odsyłam do tego wątku, co by się nie powtarzać.
W sumie napisałem to jeden post wyżejtadek_paw pisze:z tego co widziałem na stronie XTB to od niedawana mają w swojej ofercie handel kryptowalutami dostępny 7 dni w tygodniu.Handel od soboty 4:00 do piątku 22:00.Fiodor33 pisze:Zestawienie... klasa.
Co do Plus500 to trzeba przyznać, że nie królują wśród brokerów, głownie za sprawą dramatycznych spreadów.
Gdzieś w wątku o XTB na brokerach pisałem i ktoś tam się dorzucał o plotach, że mają puścić krypto 24/7 ale to odsyłam do tego wątku, co by się nie powtarzać.
To chyba tylko na giełdach BTC można próbować np. Bitbay...mirek brzezinski pisze:Witam ,
Chciąłbym się dowiedzieć czy znacie może brokera który oferuje handel PLN/BTC lub w połączeniu z inną kryptowalutą ....