Wracaj robić backtesty na minutowych wykresachfreakout pisze:że też nie macie lepszych zajęć w weekend tylko jakieś dziecinne napinanie się na forum...

Wracaj robić backtesty na minutowych wykresachfreakout pisze:że też nie macie lepszych zajęć w weekend tylko jakieś dziecinne napinanie się na forum...
Nie macie,freakout pisze:że też nie macie lepszych zajęć w weekend tylko jakieś dziecinne napinanie się na forum...
fx-technik pisze:DAX30:-- Dodano: 07 paź 2017, 19:44 --
A teraz proszę tą rzeszę czytających (tylko nie technika) albo jakiegoś followera technika (a są ich zapewne setki jak nie tysiące), niech mi któryś napisze jak rozegra dax'a w poniedziałek na podstawie tych skrinów: czy góra, czy dół i poziom wejścia.fx-technik pisze: Ja piszę dla rzeszy czytających...
to moze ocena amatora jak mnie okresla miszczbelon pisze:z: http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p886595
fx-technik pisze:DAX30:-- Dodano: 07 paź 2017, 19:44 --
A teraz proszę tą rzeszę czytających (tylko nie technika) albo jakiegoś followera technika (a są ich zapewne setki jak nie tysiące), niech mi któryś napisze jak rozegra dax'a w poniedziałek na podstawie tych skrinów: czy góra, czy dół i poziom wejścia.fx-technik pisze: Ja piszę dla rzeszy czytających...
Nie wiem skąd masz takie info, ale jestem za!XAB pisze: to moze ocena amatora jak mnie okresla miszcz
a co mozna z tymi wykresami jak luka na 920 -900 na otwarciu
reszta bez komentarza
o ciekawe czyzbys gral pod prad i tez ske postawil jak ja ha ha hafx-technik pisze:Nie wiem skąd masz takie info, ale jestem za!XAB pisze: to moze ocena amatora jak mnie okresla miszcz
a co mozna z tymi wykresami jak luka na 920 -900 na otwarciu
reszta bez komentarza
Pod prąd było przed tą spadkową.XAB pisze: o ciekawe czyzbys gral pod prad i tez ske postawil jak ja ha ha ha
Pamietam o Tobie kolego i Twoim wykresie,XAB pisze:do tomasza
popatrzylem z ciekawosci na tego waszego rzeznika nigdy na tym nie gralem
i juz rozumiem czemu taka nazwa to w sumie chory instrument do grania 157 jak im sie spodoba tak na szybko
A wsparcie jest na czerwonej lini 12936.20 .fx-technik pisze:Pod prąd było przed tą spadkową.XAB pisze: o ciekawe czyzbys gral pod prad i tez ske postawil jak ja ha ha ha
Po tej strukturze, jaką widać, na screenie M15 jest Sell na pullbacku.
Dwa dni to dokładnie tu tłumaczyłem - środa i czwartek.
Mało pojętne jesteście.
ja jestem cierpliwy takze spokoTomasz196407 pisze:Pamietam o Tobie kolego i Twoim wykresie,XAB pisze:do tomasza
popatrzylem z ciekawosci na tego waszego rzeznika nigdy na tym nie gralem
i juz rozumiem czemu taka nazwa to w sumie chory instrument do grania 157 jak im sie spodoba tak na szybko
mysle ze nie masz mi za złe że jeszcze nic nie napisałem
Co do samego GJ(rzeźnika) z wyzszych interwałów tygodniowy i miesieczny wygląda prowzrostowo
choć na mniejszych inaczej struktura jest korekcyjna podwójny zygzak
ale oczywiście to opinia i nie zagranie jak ostatnio jeden mnie zaatakował po co rysowałem kanał jak poszedł do dołu
ale juz go umiesciłem gostka w koszu ignorze i mam spokój