DayTrading: Piątek 06.10.2017
- Kazimierz S
- Pasjonat
Re: DayTrading: Piątek 06.10.2017
Wykresy WIG-ów karnaka, w połączeniu z retestem 72,2 na indeksie złotówkowym powodują, że zostawiam na weekend długą w PLN.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Miód kupuj tylko Polski.
To jeszcze WIG, WIG20 i PKOBP:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
W przypadku PKO jeśli ktoś ma wątpliwości, że LT działa to niech idzie do okulistykarnak pisze:To jeszcze WIG, WIG20 i PKOBP:

Podobnie W20.
fx-technik pisze:Jeżeli tu jest wsparcie, to cena powinna zjechać poniżej 146,2, i potem
pokazać PA odbicia i słabości niedźwiedzi na poziomie 146,9.
Wtedy można kupować. I dodam złośliwie, że do tego trzeba mieć jakieś większe pojęcie, niż kreślenie geometrii.
stawiam buy stop na 146,3
-- Dodano: 06 paź 2017, 21:20 --
Mam kilka S z samej góry na dax. I tak się cholernie zastanawiam czy je zostawić na weekend, po ostatniej h4????
A w jaki sposób chcesz teraz postawić buy stop po takiej cenie?Fraktal pisze:fx-technik pisze:Jeżeli tu jest wsparcie, to cena powinna zjechać poniżej 146,2, i potem
Wtedy można kupować. I dodam złośliwie, że do tego trzeba mieć jakieś większe pojęcie, niż kreślenie geometrii.
Mam kilka S z samej góry na dax. I tak się cholernie zastanawiam czy je zostawić na weekend, po ostatniej h4????

Poniżej obecnej ceny? hm?
Cblondyn pisze:A w jaki sposób chcesz teraz postawić buy stop po takiej cenie?Fraktal pisze:fx-technik pisze:Jeżeli tu jest wsparcie, to cena powinna zjechać poniżej 146,2, i potem
nono, wiadomo o co chodzi

-- Dodano: 06 paź 2017, 21:37 --
czy tego daxa poje...bało? wszystko stoi a on rośnie. Merkel, Ty NRDowska żmijo.
A już sobie mówiłem NIE GRAM DAX

Ostatnio zmieniony 06 paź 2017, 21:43 przez Fraktal, łącznie zmieniany 1 raz.
- fx-technik
- Fanatyk
Bardzo prosto.Cblondyn pisze: A w jaki sposób chcesz teraz postawić buy stop po takiej cenie?
Napisać sobie EA, które w odpowiednim momencie złoży zlecenie Buy Stop, gdy cena będzie na zadanym poziomie.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
fx-technik pisze:Bardzo prosto.Cblondyn pisze: A w jaki sposób chcesz teraz postawić buy stop po takiej cenie?
Napisać sobie EA, które w odpowiednim momencie złoży zlecenie Buy Stop, gdy cena będzie na zadanym poziomie.
No i co cb Londyn? można? Można

No to pisz sobie EA heheheFraktal pisze:fx-technik pisze:Bardzo prosto.Cblondyn pisze: A w jaki sposób chcesz teraz postawić buy stop po takiej cenie?
No i co cb Londyn? można? Można

- fx-technik
- Fanatyk
Przez brak płynnośći.Fraktal pisze: czy tego daxa poje...bało? wszystko stoi a on rośnie. Merkel, Ty NRDowska żmijo.
A już sobie mówiłem NIE GRAM DAX![]()
![]()
DAX tak często robi pod koniec sesji.
DAX jest stosunkowo mało płynnym instrumentem.
Jak poobserwujesz kwoty wolumenów, to zobaczysz co się dzieje.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !