DayTrading: Czwartek 05.10.2017
Re: DayTrading: Czwartek 05.10.2017
DAX.
Zdrowy rozsadek nakazuje kupowac kazda korekte. A jak zacznie wycinac to w druga strone. Dzisiejszy szczyt jest dosyc wazny ale tak samo i 13050 i 13240 i jeszcze kilka poziomow nad 14000. Nawet na m1 nie ma oznak zmiany trendu a co mowic na H4. Jak ktos cos zobaczy niech da znac. Powodzenia
Zdrowy rozsadek nakazuje kupowac kazda korekte. A jak zacznie wycinac to w druga strone. Dzisiejszy szczyt jest dosyc wazny ale tak samo i 13050 i 13240 i jeszcze kilka poziomow nad 14000. Nawet na m1 nie ma oznak zmiany trendu a co mowic na H4. Jak ktos cos zobaczy niech da znac. Powodzenia
edek, chyba coś zaczyna się krystalizować
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Bemo zrealizowałeś zysk z esek czy trzymasz ?Bemowo1 pisze:edek, chyba coś zaczyna się krystalizować
The only way is up
Eska na edku zamknięta.TsunamiPL pisze:Bemo zrealizowałeś zysk z esek czy trzymasz ?Bemowo1 pisze:edek, chyba coś zaczyna się krystalizować
Kabel niestety mnie przewiózł (trading z telefonu zły MM), ale nie zmieniam zdania.
I wskaźnik jeden zepsuł się
U mnie dwa poziomy pod L.Bemowo1 pisze:Eska na edku zamknięta.TsunamiPL pisze:Bemo zrealizowałeś zysk z esek czy trzymasz ?Bemowo1 pisze:edek, chyba coś zaczyna się krystalizować
Kabel niestety mnie przewiózł (trading z telefonu zły MM), ale nie zmieniam zdania.
I wskaźnik jeden zepsuł się
1.31 i 1.29300
https://www.tradingview.com/x/Q09QDaev/
The only way is up
kabel tygodniowy, to co widać to fikcja - prawdą może być dopiero w poniedziałek.
Plan na jutro - powrót 100 pips wyżej.
-- Dodano: 05 paź 2017, 23:21 --
edek i proszę tego nie zmieniać
Ciężko będzie bykom wyprowadzić taką kontrę z dnia na dzień.Bemowo1 pisze:kabel tygodniowy, to co widać to fikcja - prawdą może być dopiero w poniedziałek.
The only way is up
- fx-technik
- Fanatyk
Czemu?TsunamiPL pisze:Ciężko będzie bykom wyprowadzić taką kontrę z dnia na dzień.Bemowo1 pisze:kabel tygodniowy, to co widać to fikcja - prawdą może być dopiero w poniedziałek.
Mało to razy na NFP robili 100 w kilka sekund?
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
Witam.
Bemowo1 jak to nie tajemnica co znaczą tę wstęgi u ciebie na screenach? To jakieś średnie czy jakiś twój wskaźnik?
Pozdrawiam
Bemowo1 jak to nie tajemnica co znaczą tę wstęgi u ciebie na screenach? To jakieś średnie czy jakiś twój wskaźnik?
Pozdrawiam