krotko to nawet bez wskaznika trzeba wiedziec co chca robic
To nie ma żadnego znaczenia.XAB pisze:dax przesli 12900 nie po to by wracac
Tak ma to znaczenieXAB pisze:dax przesli 12900 nie po to by wracac
to akurat rozumiem i popieram z tym ze ja skuje daxa dzis i mam luz i spokoj az nie wyjda nad 925fx-technik pisze:To nie ma żadnego znaczenia.XAB pisze:dax przesli 12900 nie po to by wracac
Dopóki D1 jest po stronie wzrostowej, nie gram short i tyle.
A long gram, gdy wystąpią warunki, które rozpisałem i czekam.
Na M15 niedźwiedzie tracą impet.
Mogą na 3 zagrać zobacz indeks dolaraBemowo1 pisze:Przyznaję, że jest więcej argumentów za S.MERLIN pisze:EU pod górną bandą potencjalnego kanał spadkowego
Nie ma znaczenia, ponieważ nie nam decydować co "oni" mają zrobić i dlaczego.Tomasz196407 pisze:Tak ma to znaczenieXAB pisze:dax przesli 12900 nie po to by wracac
ale oczywiście nie wszyscy na to zwracaja uwage
ale dobrze ze kolega zwrócił uwage
No to taka jest moja strategia, jeżeli widzisz gdzie jest moja linia przebicia 12924,41.XAB pisze:to akurat rozumiem i popieram z tym ze ja skuje daxa dzis i mam luz i spokoj az nie wyjda nad 925fx-technik pisze:To nie ma żadnego znaczenia.XAB pisze:dax przesli 12900 nie po to by wracac
Dopóki D1 jest po stronie wzrostowej, nie gram short i tyle.
A long gram, gdy wystąpią warunki, które rozpisałem i czekam.
Na M15 niedźwiedzie tracą impet.
Nie ma znaczenia, ponieważ nie nam decydować co "oni" mają zrobić i dlaczego.fx-technik pisze:Tomasz196407 pisze:Tak ma to znaczenieXAB pisze:dax przesli 12900 nie po to by wracac
ale oczywiście nie wszyscy na to zwracaja uwage
ale dobrze ze kolega zwrócił uwage
Spoko, ja tak nisko nie sprzedaję, bo to jest handlowo nielogiczne.XAB pisze:technik
strategia zrozumiala gdybym gral lki ale ja na 925 skracalem 1 ske dlatego patrze z gory bo ski mam jeszcze 2 male ale zarobek dadza juz napewno bo przesunalem sl
a ida tak jak pisalem czyli zgodnie z planem 3zejscie istop