jesteś pewny co do Lfx-technik pisze:Na ten moment patrzę za Longami, chyba że przebije się dołem.
bo jak patrzę na rsi to bardzo wysoko
jesteś pewny co do Lfx-technik pisze:Na ten moment patrzę za Longami, chyba że przebije się dołem.
może?_Kerad_ pisze:a może RGR na WTI ?
RSI można sobie wiesz, gdzie wsadzić, a tu chodzi o pewność tego co masz robić i co masz widzieć.eliroPL pisze:jesteś pewny co do Lfx-technik pisze:Na ten moment patrzę za Longami, chyba że przebije się dołem.
może głupie pytanie ale co to są te procenty u ciebie na okresach?fx-technik pisze:RSI można sobie wiesz, gdzie wsadzić, a tu chodzi o pewność tego co masz robić i co masz widzieć.eliroPL pisze:jesteś pewny co do Lfx-technik pisze:Na ten moment patrzę za Longami, chyba że przebije się dołem.
A co do L, czy S, to nie potrzeba być niczego pewnym.
-- Dodano: 04 paź 2017, 11:24 --
Po przebiciu linii do góry i obrony jako wsparcia jest przynajmniej 12 Pips.
Czemu głupie? Absolutnie.eliroPL pisze: może głupie pytanie ale co to są te procenty u ciebie na okresach?
dziękifx-technik pisze:Czemu głupie? Absolutnie.eliroPL pisze: może głupie pytanie ale co to są te procenty u ciebie na okresach?
Takie coś, co można nazwać Symbol Power.
Czyli odległość od ceny Close zamkniętej świecy danego okresu.
-- Dodano: 04 paź 2017, 11:34 --
Jeżeli teraz atak niedźwiedzi się nie uda, to jedziemy do góry. DAX30
Przyznaję, że jest więcej argumentów za S.MERLIN pisze:EU pod górną bandą potencjalnego kanał spadkowego