DayTrading: Wtorek 03.10.2017
Re: DayTrading: Wtorek 03.10.2017
...cd...
Wygląda na to , że na oba szare zostaną zaliczone w krótkim terminie.belon pisze:...cd...
Tymczasem, w momencie ostatniego ticku o 13:22, który realizował mój SL cena zmieniła kierunek... po raz kolejny mam taki przypadek.
Banksterka na antypodach chyba czeka az trejderzy powymierają z nudów. Chca wszystkich wykonczyc dziennym Range'em 20p.... Zeby po RBA Kangur nie mogl 20 30 pipsow zrobic w 8 godzin to jest patologia 

Kusus pisze:Banksterka na antypodach chyba czeka az trejderzy powymierają z nudów. Chca wszystkich wykonczyc dziennym Range'em 20p.... Zeby po RBA Kangur nie mogl 20 30 pipsow zrobic w 8 godzin to jest patologia
Dokładnie, komedia ale mało śmieszna.
Zrobili dokadnie to co zrobil RBNZ. Często mają podobne ruchy.Kusus pisze:Banksterka na antypodach chyba czeka az trejderzy powymierają z nudów. Chca wszystkich wykonczyc dziennym Range'em 20p.... Zeby po RBA Kangur nie mogl 20 30 pipsow zrobic w 8 godzin to jest patologia
--------
Ujek S
-
- Fanatyk
Jak tak siedze w domu, to tv mi daje lepsza ..kolbi123 pisze:Kusus pisze:Banksterka na antypodach chyba czeka az trejderzy powymierają z nudów. Chca wszystkich wykonczyc dziennym Range'em 20p.... Zeby po RBA Kangur nie mogl 20 30 pipsow zrobic w 8 godzin to jest patologia

.. bo nie odpowiem na to pytanie, bo nie chce zaszkodzić
GJ na sell
OdpowiedzTomasz196407 pisze:Jak tak siedze w domu, to tv mi daje lepsza ..kolbi123 pisze:Kusus pisze:Banksterka na antypodach chyba czeka az trejderzy powymierają z nudów. Chca wszystkich wykonczyc dziennym Range'em 20p.... Zeby po RBA Kangur nie mogl 20 30 pipsow zrobic w 8 godzin to jest patologia
.. bo nie odpowiem na to pytanie, bo nie chce zaszkodzić
GJ na sell

Zaraz się obudzisz jak Cie kangur przejedzieKusus pisze:
OdpowiedzJa zasypiam przed tymi wykresami a do tego nikt nic nie pisze na forum...

to co wracamy na edku do celu czy tylko przebiezki ?
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Nieśmiertelny Trader pisze:Zaraz się obudzisz jak Cie kangur przejedzieKusus pisze:
OdpowiedzJa zasypiam przed tymi wykresami a do tego nikt nic nie pisze na forum...
Kangur jeszcze pare pipsow i UP korekta pędząca (AB=CD) 0,7798