Market Closedkolbi123 pisze:A co z tym daxem jutro ?
DayTrading: Poniedziałek 02.10.2017
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Poniedziałek 02.10.2017
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Na EDku jest średnioterminowe S, można grać L, ale to bardzo ryzykowne: 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Można zamiast stopa ustawic sozysty "sell stop"Kusus pisze:Mysle i nie wiem co mam zrobic przed RBA powiem wam
..mam kilka s na ga i ea oraz jedna soczysta L na Kangurze. Myslalem nad waskimi stopami ale wytną pewnie. Z kolei szerokie spowoduja strate pieknego dnia. Z kolei ich brak moze mnie wpierdolic w niezly szajs na kilka tygodni
Właśnie nie widzę tej informacji nigdzie we wiadomościach,czyli kontrakty tez nie działają.fx-technik pisze:Market Closedkolbi123 pisze:A co z tym daxem jutro ?
- fx-technik
- Fanatyk
Broker cię nie informuje?kolbi123 pisze:Właśnie nie widzę tej informacji nigdzie we wiadomościach,czyli kontrakty tez nie działają.fx-technik pisze:Market Closedkolbi123 pisze:A co z tym daxem jutro ?
1.185 -1.19 musza zaatakować żeby dalej spadac teraz dobra cena by kupić short termkarnak pisze:Na EDku jest średnioterminowe S, można grać L, ale to bardzo ryzykowne:

Ja już załadowany jak ciężarówka coli na święta dokładka przygotowana jak przebija 1,1765.
Zakładam się z rynkiem że najpierw będzie 1,185 niż 1,173
High Leverage Overtrading 

Ja testuję cierpliwość i nie wychodzę przed szereg ===> najpierw wyjście ponad opór, i dopiero L, rynek mnie zbytnio już doświadczył na takim wyprzedzaniu:byq69 pisze:1.185 -1.19 musza zaatakować żeby dalej spadac teraz dobra cena by kupić short termkarnak pisze:Na EDku jest średnioterminowe S, można grać L, ale to bardzo ryzykowne:
Ja już załadowany jak ciężarówka coli na święta dokładka przygotowana jak przebija 1,1765.

- fx-technik
- Fanatyk
I to ja lubię!karnak pisze:Ja testuję cierpliwość i nie wychodzę przed szereg ===> najpierw wyjście ponad opór, i dopiero L, rynek mnie zbytnio już doświadczył na takim wyprzedzaniu:byq69 pisze:1.185 -1.19 musza zaatakować żeby dalej spadac teraz dobra cena by kupić short termkarnak pisze:Na EDku jest średnioterminowe S, można grać L, ale to bardzo ryzykowne:

Siema. W jforex jest narzędzie do wykrywania formacji technicznych i widzi 2 kanaly tutaj...karnak pisze:Ja testuję cierpliwość i nie wychodzę przed szereg ===> najpierw wyjście ponad opór, i dopiero L, rynek mnie zbytnio już doświadczył na takim wyprzedzaniu:byq69 pisze:1.185 -1.19 musza zaatakować żeby dalej spadac teraz dobra cena by kupić short termkarnak pisze:Na EDku jest średnioterminowe S, można grać L, ale to bardzo ryzykowne:
więc taka interpretacja... może warto też wspomagać się tym algorytmem w tego typu analizie
Po co do profesora od razu? Nie jestem anglikiem ani amerykancem i choc znam angielski bardzo dobrze postanowilem o to zapytac jednego ze swoich kolegow z ciekawosci... a potem drugiego.fx-technik pisze:No to mam propozycję.sureshot pisze:zrozumiec to i w usa zrozumieja, ale samo wyrazenie nie jest prawidlowe koniec kropka
Napisz zapytanie do profesora Cambridge, albo Oxford.
A w USA mogą nie zrozumieć, bo tam są na ogół tępi ludzie.
Jestem z branzy IT i pracuje od wielu lat z ludzmi z USA. Tak jak wspomnialem spytalem o to prawdziwych amerykancow z krwi i kosci z intelektem na poziomie projwktowania systemow informatycznych i powiem Ci jedno...
Mylisz sie

Tak wiec nie wiem gdzie byles ale moze USA pomylilo Ci sie z Wenezuela.
I nie pierdol glupot bo wprowadzasz ludzi w blad kreujac sie na Boga wszystkiego

...pajacu.