DayTrading: Poniedziałek 02.10.2017
-
- Fanatyk
Re: DayTrading: Poniedziałek 02.10.2017
EURTRY '
było tak rano
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p885517
teraz jest tak jak na wykresie
było tak rano
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p885517
teraz jest tak jak na wykresie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
linia jest sporo wyzej. O strefie podaży nie wspominając bo jest jeszcze nad linia ... obecnie mozliwa korekta na 50-70 pipsow i potem jeszcze jedno UP właśnie do TL z dziennegoNieśmiertelny Trader pisze:Teraz ujek ogień. Potezn LT na W1 i retest na h4.
https://www.tradingview.com/x/m1HdTaNj/
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Czemu dax nie chodzi na sesji ?, tylko po sesji ?
-
- Fanatyk
świeżak jak to było? nie rychliwie ...
albo cierpliwie a skutecznie??
Dax
albo cierpliwie a skutecznie??
Dax
warmia pisze:wejdą... nie wejdą...wejdą...
hehe, mendy, u mnie ujek juz zamkniety i znowu shorty na kangurze. To nie to, brak wyraznego impetu za oslabieniem dolka no i juz 17. Dzienna zmiennosc raczej wyczerpana.
-- Dodano: 02 paź 2017, 17:08 --
Dlatego sie jeszcze wstrzymam z takimi ambicjamiKermit pisze:linia jest sporo wyzej. O strefie podaży nie wspominając bo jest jeszcze nad linia ... obecnie mozliwa korekta na 50-70 pipsow i potem jeszcze jedno UP właśnie do TL z dziennegoNieśmiertelny Trader pisze:Teraz ujek ogień. Potezn LT na W1 i retest na h4.
- fx-technik
- Fanatyk
A jaka to różnica?kolbi123 pisze:Czemu dax nie chodzi na sesji ?, tylko po sesji ?
Akurat Niedźwiadki zrezygnowały, to poszło zgodnie z trendem.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
idealna na jutrzejsze swieto u niemcaNieśmiertelny Trader pisze:U kogo luka, u tego luka. Obecnie buduje sie flaga pro wzrostowa.

Ostatnio zmieniony 02 paź 2017, 17:24 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Fanatyk
Przy takim ruchu wzrostowym korekta prosta abc 23.6fx-technik pisze:A jaka to różnica?kolbi123 pisze:Czemu dax nie chodzi na sesji ?, tylko po sesji ?
normalna rzecz a swiezy chciał zatrzymac rzeke

Chyba brakuje Ci cierpliwosci bo mam wrazenie ze pare pipsow w druga strone i od razu zmieniasz pozycjeNieśmiertelny Trader pisze:warmia pisze:wejdą... nie wejdą...wejdą...
hehe, mendy, u mnie ujek juz zamkniety i znowu shorty na kangurze. To nie to, brak wyraznego impetu za oslabieniem dolka no i juz 17. Dzienna zmiennosc raczej wyczerpana.
-- Dodano: 02 paź 2017, 17:08 --
Dlatego sie jeszcze wstrzymam z takimi ambicjamiKermit pisze:linia jest sporo wyzej. O strefie podaży nie wspominając bo jest jeszcze nad linia ... obecnie mozliwa korekta na 50-70 pipsow i potem jeszcze jedno UP właśnie do TL z dziennegoNieśmiertelny Trader pisze:Teraz ujek ogień. Potezn LT na W1 i retest na h4.

Ostatnio zmieniony 02 paź 2017, 17:39 przez Kusus, łącznie zmieniany 1 raz.
- fx-technik
- Fanatyk
Świeżak się miota dalej i dalej nie za bardzo panuje nad tym.Tomasz196407 pisze:Przy takim ruchu wzrostowym korekta prosta abc 23.6fx-technik pisze:A jaka to różnica?kolbi123 pisze:Czemu dax nie chodzi na sesji ?, tylko po sesji ?
normalna rzecz a swiezy chciał zatrzymac rzeke
Mógł grać S na szczytach, na M1, tylko pod warunkiem, że wie ile może wziąć.
Bo jak szli w dół, to właśnie szli testować poziom zamknięcia dnia poprzedniego.
No i tam trzeba spauzować i zobaczyć kto się pokaże.
Pokazały się Byki i dalej nie spadło.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !