Na DAX tradować w nocy to totalna pomyłka.Świeżak44 pisze:Może byc też Night Traderfx-technik pisze:A który Day Trader trzyma pozycję w nocy???
Jak kto trzyma pozycję na noc, to nie jest DT i pomylił wątek.
A overnight, to już też nie DT.
Na DAX tradować w nocy to totalna pomyłka.Świeżak44 pisze:Może byc też Night Traderfx-technik pisze:A który Day Trader trzyma pozycję w nocy???
Jak kto trzyma pozycję na noc, to nie jest DT i pomylił wątek.
No nie, znaczeń jest wiele.sureshot pisze:wiem, ze w slownikach dear jest tlumaczone jako drogi, ale chyba troche w innym znaczeniu ... no ale dobrze, ze twoj wskaznik chociaz nie wyswietla, ze cena jest "too dear"
Weź Ty się człowieku ogarnij. Wszyscy tutaj mają dość Twojego ujadania. Przestań udowadniać, że jesteś we wszystkim najlepszy. Nie było Cię i wszyscy byli zadowoleni. Znowu wróciłeś wbrew swoim obietnicom. Zrób nam przysługę i nie pisz tutaj więcej, wtedy ludzie może zaczną Cię szanować.fx-technik pisze:PS. Apropos angielskiego, to mieszkałem w USA 4 lata za dziecka, a w PL byłem 20 lat belfrem od angielskiego,
więc nie próbujcie mi czegoś udowadniać, o czym macie tylko podstawowe pojęcie...
To także się często tyczy tradingu.
Mądrzy ludzie mnie szanują.Zhai pisze:Weź Ty się człowieku ogarnij. Wszyscy tutaj mają dość Twojego ujadania. Przestań udowadniać, że jesteś we wszystkim najlepszy. Nie było Cię i wszyscy byli zadowoleni. Znowu wróciłeś wbrew swoim obietnicom. Zrób nam przysługę i nie pisz tutaj więcej, wtedy ludzie może zaczną Cię szanować.fx-technik pisze:PS. Apropos angielskiego, to mieszkałem w USA 4 lata za dziecka, a w PL byłem 20 lat belfrem od angielskiego,
więc nie próbujcie mi czegoś udowadniać, o czym macie tylko podstawowe pojęcie...
To także się często tyczy tradingu.
Patrz zakładka "very expensive".sureshot pisze:no wlasnie i w podanym przez ciebie slowniku, widac, ze okreslenie to dotyczy ludzi i rzeczy i ma znaczenie emocjonalne, nie pojdziesz do sklepu i nie powiesz, ze tego lamborgini nie kupisz bo jest zbyt dear ..