sureshot pisze:tak jak ten koles chyba rafal zagorski czy jakos tak, zamiast meczyc sie z forexem, to powinien stworzyc i wypromowac linie kosmetykow dla facetow po 40 i na tym zbic majatek, tak samo dadas powinien wypromowac jakis napoj energetyczny i przebic red bulla
sureshot pisze:tak jak ten koles chyba rafal zagorski czy jakos tak, zamiast meczyc sie z forexem, to powinien stworzyc i wypromowac linie kosmetykow dla facetow po 40 i na tym zbic majatek, tak samo dadas powinien wypromowac jakis napoj energetyczny i przebic red bulla
Z jego wrodzona zdolnoscia lania wody bez sensu i zmyslem marketingowo - sprzedazowym sprzedalby nawet zasrane pampersy. A tak na serio to pasuje mi najbardziej na akwizytora.
Nieśmiertelny Trader pisze:Witam w ten piękny dzień. Nowy tydzień, nowe shorty na kangurze. Uprzedzam, że jutro rano RBA i stopy.
Sredni pomysl. Ea i Ga pod miesiecznymi LT, Kanguaro we fladze, jutto RBA. Reasumujac - dzisiaj kiszenie ogora i dopiero jutro jakas decyzja odnosnie tego co realizujemy.
Patrz, jesteśmy w kanale spadkowym, A do RBA jeszcze troche, poki co wiekszosc wskazuje na dzide w dół po RBA.
Wczoraj wszedlem po północy(w zasadzie to już nie wczoraj ) i dziś rano na korekcie, czekam dalej.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 02 paź 2017, 09:30 przez Nieśmiertelny Trader, łącznie zmieniany 2 razy.
Świeżak44 pisze:Ja juz w S.. Bedę trzymał do wieczora.
Nie ma to jak wchodzić pod trójkę hossy na h1 w short nie wspominając o trójce hossy na monthly
To jest drogowskaz a nie jakies trójki.. Będzie dosyć poważna korekta teraz.
-- Dodano: 02 paź 2017, 09:36 --
No i zamknąłem +1,2k. A miałem trzymac do wieczora... Poczekamm w takim razie na te wielkie wzrosty, które maja teraz nastąpic według szanownego grona ekspertów. Czekam.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.