DayTrading: Poniedziałek 02.10.2017
Re: DayTrading: Poniedziałek 02.10.2017
DAX juz więcej nie pójdzie.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
- Fanatyk
Powitać w nowym miesiącu 2 go dnia po niedzieli i wypoczynku
EUR TRY ewentualnie sell limit 4.2115
badź sell stop 4.1968

EUR TRY ewentualnie sell limit 4.2115
badź sell stop 4.1968
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 02 paź 2017, 08:34 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
- fx-technik
- Fanatyk
Twoja opinia, Świeżak się nie liczy.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
-
- Fanatyk
PójdzieŚwieżak44 pisze:DAX juz więcej nie pójdzie.
Witam w ten piękny dzień.
Nowy tydzień, nowe shorty na kangurze. Uprzedzam, że jutro rano RBA i stopy.

- fx-technik
- Fanatyk
Jeżeli coś twierdzi jeden z drugim, to niech to udowodni.XAB pisze:popieramKusus pisze:... i jeszcze trolluje pozycjami po fakcie. Ludzie dawajcie petycje do admina zeby wywalic stad tego pajaca mowie wam:) - to znowu bedzie porzadek.fx-technik pisze:A na obecnym ruchu do góry ktoś coś zarobił?
Bo ja tak.
A co do Audów a w szczegolnosci EA i GA to jestesmy w momencie decyzji co do kierunku na kilka msc moim zdaniem.
a tak aprop zarabiania
zawsze musi byc choc jeden ktoty zawsze zarabia zas pozostali to tylko traca sl he he ha
a jak ma podac kierunek to 1do 1 na edku w 4 kwartale a 13500 na dax
ale to nie znaczy ze tak gra
po tym mozna tylko poznac zawodowca
Wynik za wrzesień 2017:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ja ledwo patrze na oczy po drugiej kawie a od dadasa bije taki power, ze czuc go czytajac tylko jego posty 

Sredni pomysl. Ea i Ga pod miesiecznymi LT, Kanguaro we fladze, jutto RBA. Reasumujac - dzisiaj kiszenie ogora i dopiero jutro jakas decyzja odnosnie tego co realizujemy.Nieśmiertelny Trader pisze:Witam w ten piękny dzień.Nowy tydzień, nowe shorty na kangurze. Uprzedzam, że jutro rano RBA i stopy.
tak jak ten koles chyba rafal zagorski czy jakos tak, zamiast meczyc sie z forexem, to powinien stworzyc i wypromowac linie kosmetykow dla facetow po 40 i na tym zbic majatek, tak samo dadas powinien wypromowac jakis napoj energetyczny i przebic red bulla
- fx-technik
- Fanatyk
Nie piję kawy, nie piję RB, nie piję trunków wyskokowych, wysypiam się odpowiednio.sureshot pisze:tak jak ten koles chyba rafal zagorski czy jakos tak, zamiast meczyc sie z forexem, to powinien stworzyc i wypromowac linie kosmetykow dla facetow po 40 i na tym zbic majatek, tak samo dadas powinien wypromowac jakis napoj energetyczny i przebic red bulla

A zarobiłem już na otwarciu rynku, że teraz mogę potracić nawet...
Ale, z rozwoju sytuacji na DAX widzę, że znowu zarobię...

Ostatnio zmieniony 02 paź 2017, 09:06 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.