Lepiej? Te koślawe zakłamane ruchy nazywasz lepiej? No błagam, Dax leci jak marzenie pod trójkę hossy na monthly.kolbi123 pisze:TsunamiPL pisze:Dax najprawdopodobniej przez najbliższe dni,tygodnie będzie bardzo mozolnie szedł w górę wykańczając miśki swapem i swoim zachowaniem.
Podobne ruchy do edka, chociaz edek ostatnio lepiej chodzi znacznie od daxa.
DayTrading: Piątek 29.09.2017
Re: DayTrading: Piątek 29.09.2017
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2017, 11:34 przez Kermit, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Nieśmiertelny Trader pisze:Lepiej? Te koślawe zakłamane ruchy nazywasz lepiej? No błagam, Dax leci jak marzenie pod trójkę hossy na monthly.kolbi123 pisze:TsunamiPL pisze:Dax najprawdopodobniej przez najbliższe dni,tygodnie będzie bardzo mozolnie szedł w górę wykańczając miśki swapem i swoim zachowaniem.
Podobne ruchy do edka, chociaz edek ostatnio lepiej chodzi znacznie od daxa.
Zgodzę się z Tobą jezeli chodzi o D1, tylko że ja mam na myśli interwały 5-15min czy nawet H1.
No to do 14 czekaja nas 10 pipsowe ruchy....
Akurat 2 h zeby jakis lunch opitolic

Fakt...lunch można tylko pitolićKusus pisze: lunch opitolic

Kusus pisze:No to do 14 czekaja nas 10 pipsowe ruchy....
A co tam o 14 ma być ,nie widać nic ciekawego ?
To jest bardzo prawdopodobne i do tego mielibysmy 3 falową korektę. Spowodowałoby to też że W1 by się trochę przekręcił i zrobiłby się pull back... Ja nie wiem ale mam nieodparte wrażenie, że te spadki na Audicy są jakieś lewe.Kermit pisze:koniec korekty to dopiero w okolicach 0.77 lub nawet 0.76. Obecnie to najwyzej podbicie korekcyjne spadków z 50 moze 60 pipsow. Zobacz jak wygladaja swieczki tygodniowe na kangurze i kiwi. Do tego na kiwi wybita flaga i obecnie test dolnej bandy. Dzis koniec miesiaca a swieczki miesieczne tez nie wzrostowe - no chyba ze to przekrecaKusus pisze:Kangur - H4 potencjalny oRGR zwiastùjacy koniec korekty 3 falowej + pull back na dziennym. Lka jest, przy 0.7863 wezme kolejna - po przebiciu LS i LL przy okazji.
Handluje na Audim trochę i ten sposób ruchu jest tylko w ruchach korekty prostej bez dystrybucji. A takie korekty na antypodzie są wymęczające i dość płaskie i kończą się gwałtownym ruchem w przeciwną stronę... Ale to może tylko wrażenie. Technika to technika, nie ma co z nią dyskutować.
-- Dodano: pt 29-09-2017, 12:24 --
Nie szkodzi. 14 to 14... końcówka H4 i kierunek na 2 polowe dnia. Do tego dzisiaj jeszcze koniec miesiąca.kolbi123 pisze:Kusus pisze:No to do 14 czekaja nas 10 pipsowe ruchy....
A co tam o 14 ma być ,nie widać nic ciekawego ?
14-15 i okolice 18 powinny być jak zawsze dynamiczne.
A to ciekawe bo u mnie na platformie H4 kończą się 11-15-19 i tez zawsze zauważałem wzrost aktywności pół h przed koncem
Nie szkodzi. 14 to 14... końcówka H4 i kierunek na 2 polowe dnia. Do tego dzisiaj jeszcze koniec miesiąca.
14-15 i okolice 18 powinny być jak zawsze dynamiczne.

Edek ma chrapkę na nowe szczyty ale to przyszły tydzień pewnie na dziś wypadaloby 1.185 powitac

High Leverage Overtrading 

kabel h4 - takie na razie luźne przemyślenia
https://www.tradingview.com/x/d5e97zjM/
-- Dodano: 29 wrz 2017, 12:39 --

https://www.tradingview.com/x/d5e97zjM/
-- Dodano: 29 wrz 2017, 12:39 --
IMO 1.1865byq69 pisze:na dziś wypadaloby 1.185 powitac

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora