DayTrading: Środa 27.09.2017
Re: DayTrading: Środa 27.09.2017
EU w chwili obecnej na 2w1 czy utrzyma nie wiadomo 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
W ogóle emergingi słabo ostatnio wyglądają.TsunamiPL pisze:Wiem, że mało kto gra na Wig20, ale strasznie słaby jest w stosunku do giełd zachodnich.
Turcy w miesiąc prawie 8% spadli.
Zagranica wychodzi. Widać po złotówce.unruhe pisze:W ogóle emergingi słabo ostatnio wyglądają.TsunamiPL pisze:Wiem, że mało kto gra na Wig20, ale strasznie słaby jest w stosunku do giełd zachodnich.
Turcy w miesiąc prawie 8% spadli.
The only way is up
tak uważam..., ale niedźwiedź niezagrożony
Ładnie prowadzisz pozycje Bemo. Eseczki z góry, korektę traktujesz LBemowo1 pisze:tak uważam..., ale niedźwiedź niezagrożony

The only way is up
Oby zrobili taką korektę w poniedziałek przegapiłem wejście w SBemowo1 pisze:tak uważam..., ale niedźwiedź niezagrożony
Ładnie to będzie jak eseczki zaliczą parytet...... na ten moment za dużo jeszcze scenariuszy.TsunamiPL pisze:Ładnie prowadzisz pozycje Bemo. Eseczki z góry, korektę traktujesz LBemowo1 pisze:tak uważam..., ale niedźwiedź niezagrożony
Najbardziej prawdopodobny moim zdaniem to rozbudowany trend boczny na kilkanaście tygodni - więc zarobek dla byka i niedźwiedzia możliwy
-- Dodano: 27 wrz 2017, 16:25 --
kabel wygląda na zwałę....

Wszystkie funty wyglądają na zwałę ;]Bemowo1 pisze:Ładnie to będzie jak eseczki zaliczą parytet...... na ten moment za dużo jeszcze scenariuszy.TsunamiPL pisze:Ładnie prowadzisz pozycje Bemo. Eseczki z góry, korektę traktujesz LBemowo1 pisze:tak uważam..., ale niedźwiedź niezagrożony
Najbardziej prawdopodobny moim zdaniem to rozbudowany trend boczny na kilkanaście tygodni - więc zarobek dla byka i niedźwiedzia możliwy
-- Dodano: 27 wrz 2017, 16:25 --
kabel wygląda na zwałę....
Na GA flaga H1 - 30 p do wybicia
EA flaga H1 - juz przebilismy
Ja pozostanę jednak neutralny i obiektywnyKusus pisze:
Wszystkie funty wyglądają na zwałę ;]
Na GA flaga H1 - 30 p do wybicia
EA flaga H1 - juz przebilismy
-- Dodano: 27 wrz 2017, 16:41 --
edek h4,
tak by mi pasowało.
Na h4 pokonaliśmy, to co nie powinno zostać pokonane