Od miesiaca nie od 2 dni.Świeżak44 pisze:DAX od 2 tygoni to samo. Konsolka, potem nagle 1-minutówka na 20-30 pipsów i znowu konsolka na parę godzin. Co oni kombinują?
DayTrading: Środa 27.09.2017
Re: DayTrading: Środa 27.09.2017
przypominam trump dzis potrajkocze z plotek to brak zgody co do
Największą debatą jest to, czy nie powinno się obciążyć podatkiem netto najbogatszych Amerykanów, nawet jeśli górna stawka podatku dochodowego zostanie obniżona do 35% z 39,5% zgodnie z planem.
Największą debatą jest to, czy nie powinno się obciążyć podatkiem netto najbogatszych Amerykanów, nawet jeśli górna stawka podatku dochodowego zostanie obniżona do 35% z 39,5% zgodnie z planem.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Kabel na godzinnym oporze:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Edek z tą para jest coś nie tak bez jaj
może dlatego że wciąż zasięgu flagi nie zrealizował. U mnie L już wylaczone liczę na retest, zanim zrobią pełen zasięg, i ponowienieNieśmiertelny Trader pisze:Co do ujka to wycofuje się z shorta, kijowa reakcja jak dla mnie.
ujek h4
https://www.tradingview.com/x/mQENTzKu/
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Te dane teraz to sa istotne ?
Na Audim m15 jest oRGR. Przynajmniej w teorii....
DAX komedia. Co się wyrabia na tym indeksie.
Kowlach pisze:DAX komedia. Co się wyrabia na tym indeksie.

No i teoria poszla w piz..u.Kusus pisze:Na Audim m15 jest oRGR. Przynajmniej w teorii....