Zaznaczyłem strzałkami dwa retesty głównych trendów. No nie ma już bata na up chociaż dzień się jeszcze nie skończył i ten zakichany retest z trendu spadkowego na który dzisiaj pięknie zareagowali też mnie wkurza.

Żaba say something
Brawo za odwagę. Ja jeszcze pomyślę, czy nie otworzyć s na dax.Kowlach pisze:Rynek walutowy nie jest regulowanyKusus pisze:Wykres H4 na Kablu wyglada komicznie. Niech mi ktos powie ze to jest normalne... powinien sie tym zająć KNF bo to wygląda tak jakby ktoś tam siedział i dla zabawy klikał guziczkiem w obie strony.![]()
Pozycje długie DAX na weekendMoja opinia
100 punktów przez weekend powinno wpaść.
ej w niedziele wybory a wy daxa otwieracie zamiast spieprzac z rynku jak najdalej? moga wam luke potege zrobic...TsunamiPL pisze:Brawo za odwagę. Ja jeszcze pomyślę, czy nie otworzyć s na dax.Kowlach pisze:Rynek walutowy nie jest regulowanyKusus pisze:Wykres H4 na Kablu wyglada komicznie. Niech mi ktos powie ze to jest normalne... powinien sie tym zająć KNF bo to wygląda tak jakby ktoś tam siedział i dla zabawy klikał guziczkiem w obie strony.![]()
Pozycje długie DAX na weekendMoja opinia
100 punktów przez weekend powinno wpaść.
Noo zebys sie nie zdziwilTsunamiPL pisze:Wygra Merkel to może być już w cenie i może być sprzedaż faktu.
Przegra nieoczekiwanie Merkel to zjazd.
Po weekendzie się okaże. Obstawiam lukę wzrostową na 100-150 punktów.TsunamiPL pisze:Wygra Merkel to może być już w cenie i może być sprzedaż faktu.
Tu o tą lukę się rozchodziKowlach pisze:Po weekendzie się okaże. Obstawiam lukę wzrostową na 100-150 punktów.TsunamiPL pisze:Wygra Merkel to może być już w cenie i może być sprzedaż faktu.
![]()
Niemiaszki to pizdy, wszystkiego się boją. Dla mnie 0% szans na to, że Merkel przegra.
Btw obstawiałem, wyjście Wielkiej Brytanii z Unii i wygraną Trumpka.
-- Dodano: 22 wrz 2017, 20:09 --
ej w niedziele wybory a wy daxa otwieracie zamiast spieprzac z rynku jak najdalej? moga wam luke potege zrobic...
66% ulicy na longach, nic tylko czekać na jakiś kolejny "fat finger"d4mian7 pisze:Jak widzicie złoto? Zastanawiam sie nad s na weekend