Ale ta cena się cały czas zmienia zgodnie z ceną na forex czy to jest cena stała na jakiś czas?Kazimierz S pisze:W Alior banku mam spread 2 grosze w tej chwili na usd (3,5503-3,5733). W dzień gdy jest duża płynność to często jest mniej, bywa 1 grosz.Cblondyn pisze:Słyszeliście o banku w Polsce który by sprzedawał walute po cenie forex? A spread miał 15 pips?
DayTrading: Piątek 22.09.2017
Re: DayTrading: Piątek 22.09.2017
Wykres H4 na Kablu wyglada komicznie. Niech mi ktos powie ze to jest normalne... powinien sie tym zająć KNF bo to wygląda tak jakby ktoś tam siedział i dla zabawy klikał guziczkiem w obie strony.
Kusus pisze:Wykres H4 na Kablu wyglada komicznie. Niech mi ktos powie ze to jest normalne... powinien sie tym zająć KNF bo to wygląda tak jakby ktoś tam siedział i dla zabawy klikał guziczkiem w obie strony.
Cały rynek dolarowy jest w dupnej konsoli i co dzień nowe view, przekłamania na potęgę, co chwila zmieniam pozycję... long, short, short, long itd itd

Niedzielne otwarcie może być z lukami, także ostrożnie dla tych którzy planują z czymś zostać.
The only way is up
- DigitalSmoke
- Pasjonat
Nieśmiertelny Trader pisze:Kusus pisze:Wykres H4 na Kablu wyglada komicznie. Niech mi ktos powie ze to jest normalne... powinien sie tym zająć KNF bo to wygląda tak jakby ktoś tam siedział i dla zabawy klikał guziczkiem w obie strony.
Cały rynek dolarowy jest w dupnej konsoli i co dzień nowe view, przekłamania na potęgę, co chwila zmieniam pozycję... long, short, short, long itd itd
Dystrybucja?
Jakby ktoś windą jeździł i nie mógł się zdecydować w którą stronę jechać...Kusus pisze:Wykres H4 na Kablu wyglada komicznie. Niech mi ktos powie ze to jest normalne... powinien sie tym zająć KNF bo to wygląda tak jakby ktoś tam siedział i dla zabawy klikał guziczkiem w obie strony.
- Kazimierz S
- Pasjonat
Cblondyn pisze:Ale ta cena się cały czas zmienia zgodnie z ceną na forex czy to jest cena stała na jakiś czas?Kazimierz S pisze:W Alior banku mam spread 2 grosze w tej chwili na usd (3,5503-3,5733). W dzień gdy jest duża płynność to często jest mniej, bywa 1 grosz.Cblondyn pisze:Słyszeliście o banku w Polsce który by sprzedawał walute po cenie forex? A spread miał 15 pips?
Zmienia jak na forex. Gdy bierzesz kup/sprzedaj to włącza się Tobie odliczanie 14 sekund na potwierdzenie transakcji o tej dokładnie cenie. Wiadomo, że przy danych, w weekendy, nocami oraz bardziej egzotyczne waluty - spread się rozszerza do wielu groszy. Prowizji nie ma żadnej - zero. Kwota dowolna - możesz handlować tak paroma groszami jak i więcej, osobiście wymieniałem jednorazowo do około 10 tys PLN jak pamiętam.
Miód kupuj tylko Polski.
głupoty piszeszKusus pisze:Wykres H4 na Kablu wyglada komicznie. Niech mi ktos powie ze to jest normalne... powinien sie tym zająć KNF bo to wygląda tak jakby ktoś tam siedział i dla zabawy klikał guziczkiem w obie strony.

Rynek walutowy nie jest regulowanyKusus pisze:Wykres H4 na Kablu wyglada komicznie. Niech mi ktos powie ze to jest normalne... powinien sie tym zająć KNF bo to wygląda tak jakby ktoś tam siedział i dla zabawy klikał guziczkiem w obie strony.

Pozycje długie DAX na weekend

100 punktów przez weekend powinno wpaść.