no tak, gratki ze Przed,pedro pisze:złoto kupować!, bo mam pozycje na stratach![]()
to tak a'propo przed czy po fakcie o pozycjach ; )
1282 -wytrzymasz
no tak, gratki ze Przed,pedro pisze:złoto kupować!, bo mam pozycje na stratach![]()
nie wytrzymam, wyżej mam próg bólu, rano zrewidowałem pozycję, zmniejszając nieco i przestawiając niżej stop ... akceptuje rzeczywistość taką jaka jest, pośpieszyłem się nieco, ale do konca dnia jeszcze troche ; )Tomasz196407 pisze:no tak, gratki ze Przed,pedro pisze:złoto kupować!, bo mam pozycje na stratach![]()
1282 -wytrzymasz
Ja tylko ze wzgledu na reakcje indeksów a zwłaszcza Daxpedro pisze:nie wytrzymam, wyżej mam próg bólu, rano zrewidowałem pozycję, zmniejszając nieco i przestawiając niżej stop ... akceptuje rzeczywistość taką jaka jest, pośpieszyłem się nieco, ale do konca dnia jeszcze troche ; )Tomasz196407 pisze:no tak, gratki ze Przed,pedro pisze:złoto kupować!, bo mam pozycje na stratach![]()
1282 -wytrzymasz
indexy 'lubią' reagować na fed 1-2 dni po komunikacie (to też nie jest korelacja/zależność, a tylko moje analizowanie), jeżeli do wieczora mi SL nie wywali, a dzienna na złocie świeczka nie będzie pinem, z close w okolicach 1300 to zamykam się około 22 ... cokolwiek by się nie działo : )Tomasz196407 pisze:
Ja tylko ze wzgledu na reakcje indeksów a zwłaszcza Daxewentualny spadek
złotoewentualne odreagowanie(oczywiscie to nie jest korelacja)
tylko analizowanie
Świeżak44 pisze:DAX ty stara..
Aktualnie najlepiej łapać jakieś krótkie ruchy.Świeżak44 pisze:Wyszedłem prawie na zero bo nie mamv już cierpliwości do takiego gówwna jak teraz grają. No nie da się z tym wygrać. Ja nie potrafię..
Ujka zamknąłem już wczoraj mimo ze caly czas są na mojej cenie z shorta. Na kangurze fajniejsza okazja była. Co do Ciebie to jednak uznałem, że taka persona zasługuje na grubszego batona (Humbak będzie idealny) więc kupuj śmiało kangarooKusus pisze:
Moze przekaz im zeby szykowali poslady tak jak mi wczoraj sprzedajac ujka i geja. Naszykowalem specjalnie dla ciebie ale co najwyzej to dostales wielkiego pierda