a ile na to postawiles?freakout pisze:na kablu okazja na 130 pips

a ile na to postawiles?freakout pisze:na kablu okazja na 130 pips
nic bo gram na M5 małe ruchy po 15-20 pipsNieśmiertelny Trader pisze:a ile na to postawiles?freakout pisze:na kablu okazja na 130 pips
bardzo smieszne...freakout pisze:na kablu okazja na 130 pips
grasz m5 po 15 20 pips a robisz analize pod 150 ?:)freakout pisze:nic bo gram na M5 małe ruchy po 15-20 pipsNieśmiertelny Trader pisze:a ile na to postawiles?freakout pisze:na kablu okazja na 130 pips
tak - wyznaczam sobie target gdzie mają dolecieć i gram zgodnie z trendemKusus pisze:grasz m5 po 15 20 pips a robisz analize pod 150 ?:)
bezsensu nie ?:) juz nie wspominajac o tym ze pod prad
to chorągiewka co najwyżejfreakout pisze:tak - wyznaczam sobie target gdzie mają dolecieć i gram zgodnie z trendemKusus pisze:grasz m5 po 15 20 pips a robisz analize pod 150 ?:)
bezsensu nie ?:) juz nie wspominajac o tym ze pod prada czy pod prąd? no nie wiem - na H1 i H4 to już coraz niższe szczyty i dołki malują więc trend od dawna jest spadkowy
no chyba że masz jakieś inne wykresy to wtedy co innego
Cblondyn pisze:Zobacz jak ładnie sie odbijają od oporu. Konsolakolbi123 pisze:Coś tak wti zjechało ?
https://charts.mql5.com/16/201/oilwti-m ... ki-tms.png
Widoczne po fakciekolbi123 pisze:Cblondyn pisze:Zobacz jak ładnie sie odbijają od oporu. Konsolakolbi123 pisze:Coś tak wti zjechało ?
https://charts.mql5.com/16/201/oilwti-m ... ki-tms.png
Tz tak, nie mniej wydaje mi się to dziwne szczególnie że to bardo widoczne jest.
jeśli dziś zamkną edka powyżej 1.20 i kiwi powyzej 0.7330 to mozesz zapomniec jutro o umocnieniu dolaraNieśmiertelny Trader pisze:Dolar umocni się dopiero jutro, a na Ujku najmocniej dlatego mam tam L
Według myfxbooka najwiecej jest udupionych na ujku w shortach więc ja bym ich przewiózł jeszcze ze 150 pipsów upKermit pisze:jeśli dziś zamkną edka powyżej 1.20 i kiwi powyzej 0.7330 to mozesz zapomniec jutro o umocnieniu dolaraNieśmiertelny Trader pisze:Dolar umocni się dopiero jutro, a na Ujku najmocniej dlatego mam tam Lujek zjedzie na 110 w takim przypadku i dopiero tam bedzie mozna podbierac ewentualne L.