-- Dodano: 18 wrz 2017, 22:06 --
Ale SL przynajmniej ustawiony zawodowo

Świeżak44 pisze:Ale mnie juz wrur..ia ten cały foreks.. -2,8k na ropie. DAX się kisi cąły dzień. Za daleko TP, nie weszło, prawie same straty. A na tą rope to więcej nie sporzę. Niby przebili wsparcie. Całe to PA to tam na pewno nie działa.
No właśnie niestety nie zdążyłem.. Byłem tydzień temu tam gdzie kiedyś rosły podgrzybki. Dokładnie ten obszar wycienty, przemielony, pustynia.. 2 grzyby znalazłem...navik pisze:Świeżak44 pisze:Ale mnie juz wrur..ia ten cały foreks.. -2,8k na ropie. DAX się kisi cąły dzień. Za daleko TP, nie weszło, prawie same straty. A na tą rope to więcej nie sporzę. Niby przebili wsparcie. Całe to PA to tam na pewno nie działa.
idź na grzyby , pochodzisz po lesie ( puki jeszcze minister Szyszko nie wykarczował wszystkich drzew) zrelaksujesz sie
Są dni kiedy cena rośnie i są kiedy cena spadaŚwieżak44 pisze:Ale mnie juz wrur..ia ten cały foreks.. -2,8k na ropie. DAX się kisi cąły dzień. Za daleko TP, nie weszło, prawie same straty. A na tą rope to więcej nie sporzę. Niby przebili wsparcie. Całe to PA to tam na pewno nie działa.
Tak cię wkoorvił, że pobazgrałeś se wykres?Świeżak44 pisze:Ale mnie juz wrur..ia ten cały foreks.. -2,8k na ropie. DAX się kisi cąły dzień. Za daleko TP, nie weszło, prawie same straty. A na tą rope to więcej nie sporzę. Niby przebili wsparcie. Całe to PA to tam na pewno nie działa.
hmmm, można by to jakoś wykorzystaćTsunamiPL pisze:
Są dni kiedy cena rośnie i są kiedy cena spada![]()
Ponoć miałeś już nie tykać więcej ropy, tak się ostatnio deklarowałeśŚwieżak44 pisze:Ale mnie juz wrur..ia ten cały foreks.. -2,8k na ropie. DAX się kisi cąły dzień. Za daleko TP, nie weszło, prawie same straty. A na tą rope to więcej nie sporzę. Niby przebili wsparcie. Całe to PA to tam na pewno nie działa.
anturo pisze:Tak cię wkoorvił, że pobazgrałeś se wykres?Świeżak44 pisze:Ale mnie juz wrur..ia ten cały foreks.. -2,8k na ropie. DAX się kisi cąły dzień. Za daleko TP, nie weszło, prawie same straty. A na tą rope to więcej nie sporzę. Niby przebili wsparcie. Całe to PA to tam na pewno nie działa.