DayTrading: Czwartek 14.09.2017
Re: DayTrading: Czwartek 14.09.2017
kangur h4 - dopóki ponad 3-miesięczna linia trendu trzyma to IMO scenariuszem bazowym są wzrosty. Jak puści to poszukam S
https://www.tradingview.com/x/atRa59gf/
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Ale dzisiaj to juz kompletnie nic sie nie dzieje.
Potrzeba jeszcze jednego nura tego Humbaka przed wybiciem, takiego na 300 pipsKermit pisze:kangur h4 - dopóki ponad 3-miesięczna linia trendu trzyma to IMO scenariuszem bazowym są wzrosty. Jak puści to poszukam S

zaraz zaczniekolbi123 pisze:Ale dzisiaj to juz kompletnie nic sie nie dzieje.

zaraz na parach z funtem potrzęsie... to co jedna setka w dol, potem druga setka w górę? 

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
w minutowej świeczce : )Kermit pisze:zaraz na parach z funtem potrzęsie... to co jedna setka w dol, potem druga setka w górę?
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Kermit pisze:zaraz na parach z funtem potrzęsie... to co jedna setka w dol, potem druga setka w górę?

Jak to dobrze, że jakieś 2 lata temu doszło w końcu do mnie to, żeby nie grać na danych, w piątki, w poniedziałki, podczas FED'u, ECB itp itd

- dobryfxplayer
- Maniak
tak jak piszesz, trzeba nabrać doświadczenia i nie bawić się w ruletę : ) ... miałem longi na rzeźniku, zamknięte na 8 minuty przed danymi (na stracieKusus pisze:Kermit pisze:zaraz na parach z funtem potrzęsie... to co jedna setka w dol, potem druga setka w górę?
Jak to dobrze, że jakieś 2 lata temu doszło w końcu do mnie to, żeby nie grać na danych, w piątki, w poniedziałki, podczas FED'u, ECB itp itdMoje depo jest stabilniejsze z 8 razy i nie mam głupich dziennych nieprzemyślanych strat, które potem trzeba odrabiać i się stresować ; ] Byłem takim idiotą ... no ale to chyba kwestia bardziej doświadczenia niż głupoty.

no ale wszyscy o tym piszą, gadają itp, ale i tak samemu trzeba przerobić pewne schematy : )

ps. na edim przetrwałem, 0,4 pips od SL

Jutro też jest dzień.
a tymczasem kiwi leci na domknięcie tego porannego knota z celem być może znacznie dalszym. GBBNZD double power 

-
- Fanatyk
Pedro całe szczeście i dobrze sie potoczyło tu na nawi z tym bezustannym chwaleniem sie pozycjami,pedro pisze:tak jak piszesz, trzeba nabrać doświadczenia i nie bawić się w ruletę : ) ... miałem longi na rzeźniku, zamknięte na 8 minuty przed danymi (na stracieKusus pisze:Kermit pisze:zaraz na parach z funtem potrzęsie... to co jedna setka w dol, potem druga setka w górę?
Jak to dobrze, że jakieś 2 lata temu doszło w końcu do mnie to, żeby nie grać na danych, w piątki, w poniedziałki, podczas FED'u, ECB itp itdMoje depo jest stabilniejsze z 8 razy i nie mam głupich dziennych nieprzemyślanych strat, które potem trzeba odrabiać i się stresować ; ] Byłem takim idiotą ... no ale to chyba kwestia bardziej doświadczenia niż głupoty.
) ... czy żałuję? ... absolutnie ku^%$^wa nie, ... ja do tego też chwilę dochodziłem, aby wycofywać trejdy z rynku przed danymi ... zwyczajnie nie o to chodzi w trejdingu
no ale wszyscy o tym piszą, gadają itp, ale i tak samemu trzeba przerobić pewne schematy : )![]()
ps. na edim przetrwałem, 0,4 pips od SL... póki co przetrwałem

..."a ja własnie jechałem samochodem, a to znowu przy całowaniu sie w=cisnąłem buy,
a tak lekko zarobiłem 10 k "
jestem przeszcześliwy z tego powodu ze poszli stąd szkolnicy,
a tak cos o fx to GJ testuje teraz bardzo wazne miejsce i mam nadzieje że wywali to w koncu