DayTrading: Piątek 08.09.2017
Re: DayTrading: Piątek 08.09.2017
tam nie ma C.... w najlepszym wypadku 3 w C ale to tez troche wyzej.... na gornej bandzie prawidlowego klina 

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Wrzuć wykres, nie wiem co masz na myśliKermit pisze:tam nie ma C.... w najlepszym wypadku 3 w C ale to tez troche wyzej.... na gornej bandzie prawidlowego klina
Nie powinieneś mierzyć kabla od tego dolnego knota który u różnych dostawców płynności osiągnął różne wartości cenowe i jest to niepoprawne tak samo jak szpila z 15 stycznia 2015 na franku, nie mozna zaczynac mierzyć od tego miejsca tylko od drugiego najniższego miejsca cenowego po tych wydarzeniach. Czyli np w przypadku kabla jest to luka cenowa z 15 stycznia 2017, to jest prawdziwa najniższa wartość kabla.Bemowo1 pisze:Poważnie pytasz? Czy to żart?highend pisze: a te kliny to tak nie bardzo IMO, raczej na siłe je wpychasz - po co?
poczytaj uwaznie forum to znajdziesz bo pokazywalem to kilka razy jak widze na dziennym, tygodniowym edka... teraz nie mam odpalonych wykresow. jutro wieczorem lub w poniedzialek moge wrzucic
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Tu masz racje, ale wewnątrz - dalej tam są uwarunkowania geometryczne, moim zdaniem ważne. Postaram się poszukać i wrzucić, ale to chwil kilka potrwaNieśmiertelny Trader pisze:
Nie powinieneś mierzyć kabla od tego dolnego knota który u różnych dostawców płynności osiągnął różne wartości cenowe
-- Dodano: 10 wrz 2017, 00:07 --
Ok, czekam.Kermit pisze:poczytaj uwaznie forum to znajdziesz bo pokazywalem to kilka razy jak widze na dziennym, tygodniowym edka... teraz nie mam odpalonych wykresow. jutro wieczorem lub w poniedzialek moge wrzucic
100% konta w 3 minuty, nigdy mi tak dobrze nie szło jak dziś... jednak gra na wykresach przesuwających się w prawo nie ma sensu - w lewo to jest jednak toBemowo1 pisze:Z jakim rezultatem?freakout pisze:ja gram na backtestachtommy_s pisze:Nikt nie traduje dzisiaj![]()

Szacunfreakout pisze:100% konta w 3 minuty, nigdy mi tak dobrze nie szło jak dziś... :

-- Dodano: 10 wrz 2017, 00:57 --
Kabel, niestety nie udało mi się znaleźć mocnych mierzeń na kablu (relacje fali B do C)
Możliwe, że takowe znajdują się pomiędzy A i C, ale jak wiadomo, nie wiadomo gdzie jest prawdziwe dno.
Jeszcze poszukam na najwyższych TF.
H4, tam wcale nie będę się czaił z S
A piłowanie piątkowe było po to, aby młody trader nasrał w gacie
I nie zdziwię się jak kabel otworzy się ze 100 pipsową luką bessy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
wręcz przeciwnie się otworzy.Bemowo1 pisze:I nie zdziwię się jak kabel otworzy się ze 100 pipsową luką bessy
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
highend pisze:wręcz przeciwnie się otworzy.Bemowo1 pisze:I nie zdziwię się jak kabel otworzy się ze 100 pipsową luką bessy

- dobryfxplayer
- Maniak
wogle sie nie otworzy.
kto ma jeszcze jakis pomysl?
kto ma jeszcze jakis pomysl?
"Buy right, sit tight." - J. Livermore