DayTrading: Piątek 08.09.2017

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 09 wrz 2017, 00:00

Wzrost
1
13%
Bez zmian
2
25%
Spadek
5
63%

Liczba głosów: 8

karnak
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 08.09.2017

Nieprzeczytany post autor: karnak »

Kabel - niby na dziennym sufit, ale trend może być silny i trzeba czekać na sygnał odwrotu, bo łapanie S jest zbyt ryzykowne teraz: :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

karnak pisze:Kabel - niby na dziennym sufit, ale trend może być silny i trzeba czekać na sygnał odwrotu, bo łapanie S jest zbyt ryzykowne teraz: :)
Jakaś masakra na tym kablu, nie wiem jak się do tego zabrać (może w poniedziałek coś więcej będzie wiadomo)
Ten kanał u Ciebie wygląda inaczej - możesz wrzucić ? - Dzięki
Tygodniowy liniowy - sugeruje na niższym tf korektę w ramach fali 4

Awatar użytkownika
Kazimierz S
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kazimierz S »

Indeksy europejskie 4H:

Miał być festyn dożynkowy, ale koło gospodyń wiejskich odwołało z powodu złej pogody :( .
Miód kupuj tylko Polski.

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

jaka masakra? Od bandy do bandy lecą aż miło. Pisałem Ci ze klina tam nie ma to sie upierales

https://www.tradingview.com/x/sBJbKdmb/
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Nieśmiertelny Trader

Nieprzeczytany post autor: Nieśmiertelny Trader »

Kermit pisze:jaka masakra? Od bandy do bandy lecą aż miło. Pisałem Ci ze klina tam nie ma to sie upierales

https://www.tradingview.com/x/sBJbKdmb/

Dokładnie, to samo na Kiwi, od bandy do bandy. Z tego powodu też na szczycie wyszedłem z kangura i otworzyłem shorta na kiwi. Bardzo powiązane pary jak by ktoś nie wiedział ;)

Swoją drogą Atlanticos, nie uważasz, że na Kiwi może być zwała na tysiąc pipsa (a co najmniej na 400)?

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Na kiwi jeszcze nie teraz... Widziałbym pierwsze shorty ewentualnie z poziomu 0.74
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Nieśmiertelny Trader

Kermit pisze:Na kiwi jeszcze nie teraz... Widziałbym pierwsze shorty ewentualnie z poziomu 0.74
No w tych granicach, to potężne zielone fibo Mniej więcej tak oscyluje.

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

ale to i tak blizej tego poziomu dopiero PA i wskazniki cos powiedza wiecej... i przydalaby sie tam jakas formacja odwrocenia. Narazie kiwi w gore i czekanie na ewentualne wybicie flagi na gbpaud, ktora dzis pokazywalem to plan na poczatek tygodnia. To powinno dac sporo pipsow, a w miedzyczasie cos sie nowego pojawi

karnak
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: karnak »

Jeśli należysz do tej grupy to nie trać już więcej kasy i daj sobie spokój z grą:
https://www.money.pl/gielda/wiadomosci/ ... 62897.html

Nieśmiertelny Trader

karnak pisze:Jeśli należysz do tej grupy to nie trać już więcej kasy i daj sobie spokój z grą:
https://www.money.pl/gielda/wiadomosci/ ... 62897.html
141mln zysku, nice. Może i 95% traci ale jeśli chodzi o hajsy to brzy już jak najbardziej zdrowo by ten interes wciąż się kręcił. Fajny news

Zablokowany