DayTrading: Środa 06.09.2017
Re: DayTrading: Środa 06.09.2017
Czy edek sie w końcu ruszy ? co jest z ta parą ?
W oczekiwaniu na EBCkolbi123 pisze:Czy edek sie w końcu ruszy ? co jest z ta parą ?
a ja zamiast sie mordowac, to juz obstawilem e/c w kierunku poludniowym i tyle, najwyzej sl z poslizgiem, ale lepsze to niz powolna tortura, technicznie zalozenie, zeby nie bylo, ze na pale, obstawiam , ze to jest duze abc na h4 , no i ze na daily pompuja, zeby bylo z czego spuszczac, powody dobre jak kazde inne, za pol godziny plus jakies 15 min powinno sie wyjasnic
)

sureshot pisze:a ja zamiast sie mordowac, to juz obstawilem e/c w kierunku poludniowym i tyle, najwyzej sl z poslizgiem, ale lepsze to niz powolna tortura, technicznie zalozenie, zeby nie bylo, ze na pale, obstawiam , ze to jest duze abc na h4 , no i ze na daily pompuja, zeby bylo z czego spuszczac, powody dobre jak kazde inne, za pol godziny plus jakies 15 min powinno sie wyjasnic)
Ale co te dane o 16 takie ważne ?
- dobryfxplayer
- Maniak
eur/cad bedzie spadal albo z tego miejsca gdzie obecnie sie znajdujemy albo z polki wyzej...
obstawiam ze z tego wyzszego poziomu... tam grube złapią dobrą płynność (jest tam wiele stopów)
obstawiam ze z tego wyzszego poziomu... tam grube złapią dobrą płynność (jest tam wiele stopów)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
nie wiem czy wazne, na ff sa na czerwono, wiec zobaczymy, no moj stop bedzie znacznie blizej, wiec, lepiej , zeby tam nie podjechali 

Ostatnio zmieniony 06 wrz 2017, 15:47 przez sureshot, łącznie zmieniany 1 raz.
Za 15 minut się wyjasni. Dzis bank of canada, stopy.dobryfxplayer pisze:eur/cad bedzie spadal albo z tego miejsca gdzie obecnie sie znajdujemy albo z polki wyzej...
ale lepsza taka loteria niz dzisiejszy gu, albo zloto 

sureshot pisze:nie wiem czy wazne, na ff sa na czerwono, wiec zobaczymy, no moj stop bedzie znacznie blizej, wiec, lepiej , zeby tam nie podjechali
Myślałem że mowa o edku
odpale sobie to na 1 minutowkach, po tej dzisiejszej nudzie troche akcji sie nalezy na koniec dnia, no i mam nowa myszke logitecha do szybkiego klikania 
-- Dodano: śr 06-09-2017, 15:01 --
haha na tp 43 p poslizgu na pluss, ale co z tego skoro tp takie male ajjjj

-- Dodano: śr 06-09-2017, 15:01 --
haha na tp 43 p poslizgu na pluss, ale co z tego skoro tp takie male ajjjj