Mam na myśli start handlu. Jednak te luki za małe. Jadę z planem z ubiegłego tygodnia. Sprzedawał będę kabla wyzejTsunamiPL pisze:
DayTrading: Piątek 01.09.2017
Re: DayTrading: Piątek 01.09.2017
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2017, 23:03 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam 2 bachorówBemowo1 pisze:Chciałbym mieć 30 na karku.Kusus pisze:
kiedys mialem podobnie ale teraz majac 3 dychy na karku 2 godziny snu mniej w nocy i jestem chory 3 dni
Zapewniam, że dzieci męczą bardziej niż FX
-- Dodano: 03 wrz 2017, 22:55 --
I zaraz się zacznie. A taki był spokój

Dzieci potrafia meczyc bardziej niz FX ale potrafia dac cos w zamian a FX Ci tego nie da

To ładnie, jak do nas szwagierka przyjeżdża ze swoja dwójką to do piwnicy uciekam.Kusus pisze:
Mam 2 bachorów3 lata i rok
I tak już w moim futrze plastelina, farbki....
- dobryfxplayer
- Maniak
Ja nie lubie dzieci, ale jak starszy pierwszy raz powiedzial "tato" to sie rozkleilem a zawsze myslalem ze jestem twardy jak skalaBemowo1 pisze:To ładnie, jak do nas szwagierka przyjeżdża ze swoja dwójką to do piwnicy uciekam.Kusus pisze:
Mam 2 bachorów3 lata i rok
I tak już w moim futrze plastelina, farbki....

FX to narzedzie a raczej posrednik do zarabiania hajsu i nie ma sensu poswiecac mu za duzo uwagi a tym bardziej w niedziele czy podczas danych makro

Mozna lubiec adrenaline ale to nie znaczy ze mozna stac nad ogniskiem w nieskonczonosc

Także nie kumałem o co chodzi, dziecko?????Kusus pisze:
Ja nie lubie dzieci, ale jak starszy pierwszy raz powiedzial "tato" to sie rozkleilem a zawsze myslalem ze jestem twardy jak skalaJak spi sobie obok podczas gdy ogladam film, jak cos mowi, jak bawi sie z psami.. stary, bie porownuj dzieci do fx bo jednego i drugiego mozesz nie lubiec ale tylko jedno z tych dwoch bedziesz kochal
![]()
Przynajmniej jest szansa, że jak starego w piach wrzucą, to ktoś zapłacze.
-----------------------------------------------------
Ja tu gadu gadu, a forex nie śpi
kabel, tam otwieram ES
H4, nie możemy tej taśmy pokonać jako niedźwiedzie. Przydałby się impuls up i szybki zjazd
------------------------------------------------------
edek, tam rozpocznę sprzedawać - otwarte pozycje są, ponieważ ich nie zamknąłem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
edek, tam rozpocznę sprzedawać - otwarte pozycje są, ponieważ ich nie zamknąłem[/quote]
Dzięki za taśmy. Duża wartość dodana tego forum.

The only way is up
jak to szlo? edek doleci up do zamknięcia luki, a potem w dół - do zamknięcia kolejnej luki.
tak pisałem? bo nie pamiętam
no to ciekawe jak będzie
tak pisałem? bo nie pamiętam

no to ciekawe jak będzie

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
To praca zbiorowa Żaby i moja. Cieszę się, że się podobają. Mam nadzieję, że się przydadzą - ale święte nie są.TsunamiPL pisze:
![]()