No co Ty - wykres teraz tego nie sugeruje, wręcz przeciwnie dlatego tak niewielu zarabia, bo się boi kupować w hossie myśląc, że zaraz się zwali.TsunamiPL pisze:Aż jednego dnia indeks spadnie o 22% i 90% graczy pouwala depo.karnak pisze:Piękna hossa w Stanach - skakają z półeczki na półeczkę coraz wyżej i wyżej:
DayTrading: Piątek 01.09.2017
Re: DayTrading: Piątek 01.09.2017
A był kilka lat temu efekt dominaTsunamiPL pisze:Aż jednego dnia indeks spadnie o 22% i 90% graczy pouwala depo.karnak pisze:Piękna hossa w Stanach - skakają z półeczki na półeczkę coraz wyżej i wyżej:
-
no_name1986
- Uczestnik

Cześć Panowie (i Panie
)
Nie będę się przedstawiał, bo to nie ma znaczenia
Śledzę sobie tą stronę od jakiegoś czasu i... dorzucę coś od siebie.
Założyłem sobie konto demo na potrzeby tego forum, bo uważam że najbardziej cenne i wiarygodne są analizy, na których widać zajęte pozycje, z jakim SL i TP itd. no i zyski i straty. Na moim wpłata 1 000 zł, lewar 1:100.
Jeśli chodzi o Edka, to kurs dotarł do górnego ograniczenia kanału na interwale tygodniowym. Drugie punkty ograniczenia (tak jak w tym przypadku) są bardzo często respektowane, no i interwał im większy tym bardziej znaczący opór. Poza tym w pobliżu jest 50% Fibo i opór wyznaczony z poprzednich dołków. Stąd zjazd po dzisiejszych danych jest jak najbardziej słuszny i wcale mnie nie zaskoczył. Poza tym, wykres USD jest na wsparciu.
Myślę, że na Edku czas na korektę, do poziomu 1.1450, czyli wsparcia z poprzednich szczytów i 61,8% Fibo.
Dorzucam swoje profity z tygodnia i analizy.
Pozdrawiam i miłego weekendu życzę.
Nie będę się przedstawiał, bo to nie ma znaczenia
Śledzę sobie tą stronę od jakiegoś czasu i... dorzucę coś od siebie.
Założyłem sobie konto demo na potrzeby tego forum, bo uważam że najbardziej cenne i wiarygodne są analizy, na których widać zajęte pozycje, z jakim SL i TP itd. no i zyski i straty. Na moim wpłata 1 000 zł, lewar 1:100.
Jeśli chodzi o Edka, to kurs dotarł do górnego ograniczenia kanału na interwale tygodniowym. Drugie punkty ograniczenia (tak jak w tym przypadku) są bardzo często respektowane, no i interwał im większy tym bardziej znaczący opór. Poza tym w pobliżu jest 50% Fibo i opór wyznaczony z poprzednich dołków. Stąd zjazd po dzisiejszych danych jest jak najbardziej słuszny i wcale mnie nie zaskoczył. Poza tym, wykres USD jest na wsparciu.
Myślę, że na Edku czas na korektę, do poziomu 1.1450, czyli wsparcia z poprzednich szczytów i 61,8% Fibo.
Dorzucam swoje profity z tygodnia i analizy.
Pozdrawiam i miłego weekendu życzę.
Dzisiaj już chyba niewiele się wydarzy. Życzę wszystkim weekendu bez komputera

The only way is up
- Kazimierz S
- Pasjonat

Jak to niewiele. Przgrywamy już 2:0 z Danią w pierwszej połowie!TsunamiPL pisze:Dzisiaj już chyba niewiele się wydarzy. Życzę wszystkim weekendu bez komputera![]()
Miód kupuj tylko Polski.
Wreszcie nasi grają jak mnie przyzwyczaili od ostatnich 20 latKazimierz S pisze:Jak to niewiele. Przgrywamy już 2:0 z Danią w pierwszej połowie!TsunamiPL pisze:Dzisiaj już chyba niewiele się wydarzy. Życzę wszystkim weekendu bez komputera![]()
The only way is up
WIGBANKI - wybicie z tego trójkąta wskaże dalszy kierunek; jak na razie wykres jest pod oporem.
Bez wybicia górą przez ten indeks nie będzie hossy na WIG20 (obserwować i reagować):
Bez wybicia górą przez ten indeks nie będzie hossy na WIG20 (obserwować i reagować):
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Fajne dzisiaj było odwrócenie na danych. Tak jakby zmienność wzrosła - w końcu koniec wakacji i rzeczywiście robi się ciekawie.
W przyszłym tygodniu banki centralne Australii, Kanady i EBC, do tego dużo danych.
Oby nam depa puchły
W przyszłym tygodniu banki centralne Australii, Kanady i EBC, do tego dużo danych.
Oby nam depa puchły
The only way is up
Na pewno nastąpi zmiana trenduTsunamiPL pisze:
Wreszcie nasi grają jak mnie przyzwyczaili od ostatnich 20 lat
Wykres i analizę poproszę jeśli możnaBemowo1 pisze:Na pewno nastąpi zmiana trenduTsunamiPL pisze:
Wreszcie nasi grają jak mnie przyzwyczaili od ostatnich 20 lat