Kangur jest po długiej stronie mocy._Kerad_ pisze: AUD USD H4 Gartleymożliwy
DayTrading: Środa 30.08.2017
Re: DayTrading: Środa 30.08.2017
Bemowo1 pisze:Kangur jest po długiej stronie mocy._Kerad_ pisze: AUD USD H4 Gartleymożliwy
0,8000 będzie szczytem długiej mocy

On może być neutralny. Wojna może być na EUR/AUD_Kerad_ pisze:Bemowo1 pisze:Kangur jest po długiej stronie mocy._Kerad_ pisze: AUD USD H4 Gartleymożliwy
0,8000 będzie szczytem długiej mocylepiej uważać jak ktoś posiada L
-- Dodano: 30 sie 2017, 12:37 --
niewiele do ugrania. Ja czekam na wyżej i Sbelon pisze:Z: http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p881702
Piękny pinbar na H4, testujacy bandę spadków i ważne fibo.. Tylko w dół po czymś takim.. No chyba że ja się nie znam./Tolmonnika pisze:s/l zadziałał teraz STolmonnika pisze:IMVHO dax dzisiaj![]()
powodzenia
![]()

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
W sumie racja, poprawiłem, dzięki.Bemowo1 pisze:niewiele do ugraniabelon pisze:Z: http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p881702
Dlaczego to fibo jest ważne. Dlaczego na zdjęciu nie pokazałeś punktów jego zaczepienia?Świeżak44 pisze: Piękny pinbar na H4, testujacy bandę spadków i ważne fibo.. Tylko w dół po czymś takim.. No chyba że ja się nie znam./
-- Dodano: 30 sie 2017, 12:48 --
Grubo mierzysz moim zdaniem abstrakcja.belon pisze: W sumie racja, poprawiłem, dzięki.
ED jeszcze dziś powinien spaść. Teraz czeka na dolara, którego ja sobie obserwuję na parze UJ, choć jen czasem zakłamuje obraz, ale teraz ma dobre fundamenty, więc sytuacja na wykresie dobrze oddaje siłę dolara. UJ nabiera mocy przed pokonaniem LT. Jak wystrzeli w górę, to ED powinien polecieć w dół.
Niżej wklejam wykres z dorysowanym na żółto kanałem i fibbo, według którego ED może jeszcze raz górę testować wykorzystując ostatni ruch w górę euro i chwilową słabość dolara i zrobić nowy szczyt, choć niewiele większy od poprzedniego. Może też już polecieć w przepaść, więc zysków nie realizuję tylko będę hedgował jak system wygeneruje buy. Cieńsze fioletowe kreski kanałów tłumaczą, dlaczego widziałem spadki edka z niższego poziomu.
Niżej wklejam wykres z dorysowanym na żółto kanałem i fibbo, według którego ED może jeszcze raz górę testować wykorzystując ostatni ruch w górę euro i chwilową słabość dolara i zrobić nowy szczyt, choć niewiele większy od poprzedniego. Może też już polecieć w przepaść, więc zysków nie realizuję tylko będę hedgował jak system wygeneruje buy. Cieńsze fioletowe kreski kanałów tłumaczą, dlaczego widziałem spadki edka z niższego poziomu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Belon przypomnij mi, jak osiągniesz drugi TP, abym tytuował Ciebie "WIELKI BELON"
Mała zmienność dzisiaj, zatem duży lot, mały tp i wąski sl.
The only way is up