Pogadamy za rok. Te 5k ktore dzisiaj zarobiles to iluzja bo na etapie zabawy w spekulacje na ktorym jestes to hazard i skonczy sie szybciej niz myslisz.Świeżak44 pisze:Możesz im przekazać "Allahu Abbar" czy jakoś taknavik pisze:Eee tam ... nie znam takiego fachu i nie mam takiego , który byłby lepszy od spekulacji.![]()
Dobra trzeba jechać . Coś przekazać chłopakom w Brukseli od chłopaków z nawigatora ?bo tam sie wybieram .
![]()
Zieloności życzę.![]()
![]()
(żart) A poważnie, jak robota przeszkadza w tradingu to trzeba zmienić tą robotę. Trading jest ważniejszy niż jakaś niewolnicza praca dla prywaciarza z idiotami. Na koniec i tak ci naplują w twarz jak byś się nie starał.
"Jest jedna rzecz dla której warto żyć- Forex i nie liczy się nic"
-- Dodano: 28 sie 2017, 17:49 --
Dziś +5k od rana..czyl około 50 pipsów.. i to przy braku czasu.
-- Dodano: 28 sie 2017, 18:03 --
Co to w ogóle za pomysł z ta pracą, żeby harować całe życie na jakiegoś grubasa, żeby kupił sobie nowego mercedesa czy dom. Dlaczego większość ludzi stawia sobie za punkt honoru coś takiego? Życie jest krótkie, a ludzie godzą się spędzać połowę czasu na dorabianiu jakiegoś dupka i jeszcze są z tego dumny. Ja na przykład nigdy nie byłem zadowolony, że dla kogoś pracuję. I w ogóle nie muszę pracowac. Wystarczy jedno słowo i następnego dnia już mnie w pracy nie zobaczą.
-- Dodano: 28 sie 2017, 18:06 --
Ale ten WIG20 mocny!!!! DAX spada, SP500 się kisi a oni zap...ją. Słuszną linię ma nasza wałdza..
DayTrading: Poniedziałek 28.08.2017
Re: DayTrading: Poniedziałek 28.08.2017
Prawie się z Tobą zgodzęKermit pisze:Bemowo - alternatywa dla Twojego scenariusza edka d1... inaczej kanal i inaczej oznaczenia co za tym idzie inny zasieg
https://www.tradingview.com/x/96rDcmGb/
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Fanatyk
A ja nie,Bemowo1 pisze:Prawie się z Tobą zgodzęKermit pisze:Bemowo - alternatywa dla Twojego scenariusza edka d1... inaczej kanal i inaczej oznaczenia co za tym idzie inny zasieg
w wydłuzeniu 3 fali jest 9 podfal a u M. jest tylko 7

Intra DT na EDku gram min pod ten rysunek - na górnej bandzie S, na dolnej L, aktualnie DT na S: 

na obecna chwile 7Tomasz196407 pisze:
A ja nie,
w wydłuzeniu 3 fali jest 9 podfal a u M. jest tylko 7

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Fanatyk
kurde myślałem że eDek skorekci Piątek, a jak zwykle flaga się okazała...
niestety obecnie cena znajduje się na poziomie zlecenia, nie wiem kompletnie co robić kreatywnego, jutro będę szukał szansy jak misiek miodu
niestety obecnie cena znajduje się na poziomie zlecenia, nie wiem kompletnie co robić kreatywnego, jutro będę szukał szansy jak misiek miodu

- Kazimierz S
- Pasjonat
Skoro mnie wywołałeś do tablicy : miodu nie szukaj jak misiek, szukaj po swojemupr7emo pisze:kurde myślałem że eDek skorekci Piątek, a jak zwykle flaga się okazała...

Miód kupuj tylko Polski.
-
- Fanatyk
wtrąciłem małe co nie co,Bemowo1 pisze:Prawie się z Tobą zgodzęKermit pisze:Bemowo - alternatywa dla Twojego scenariusza edka d1... inaczej kanal i inaczej oznaczenia co za tym idzie inny zasieg