Natomiast regularne zarabianie.... z tym może być problem. Nawet u Morro widać jak zmienne są u niego przychody w poszczególnych miesiącach.
Czasami warto poczekać, a na pewno trzeba nauczyć się cierpliwości (to duża sztuka) - jak widzieliście, ja na edku czekałem praktycznie do piątku - zagrało. Teraz się tylko śmieję - a mogło być dwa razy więcej.
DayTrading: Piątek 25.08.2017
- dobryfxplayer
- Maniak
Re: DayTrading: Piątek 25.08.2017
Znalazlem robota na allwgro zax 100zl. Sprzedawca gwarantuje ze zainwestuje 100zl i w miesiac zrobie kilka milionow... Co wy na to? Realne? Ja mu wierze.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Dawaj mi namiary na niego. Wchodzę w todobryfxplayer pisze:Znalazlem robota na allwgro zax 100zl. Sprzedawca gwarantuje ze zainwestuje 100zl i w miesiac zrobie kilka milionow... Co wy na to? Realne? Ja mu wierze.

Poważnie?Bemowo1 pisze:Dawaj mi namiary na niego. Wchodzę w todobryfxplayer pisze:Znalazlem robota na allwgro zax 100zl. Sprzedawca gwarantuje ze zainwestuje 100zl i w miesiac zrobie kilka milionow... Co wy na to? Realne? Ja mu wierze.

Poważnie, głupi nie jestemkarnak pisze:Poważnie?Bemowo1 pisze: Dawaj mi namiary na niego. Wchodzę w to![]()
Chce zebys wiedzial ze od razu zglaszam takie posty jako trolling bo niezaleznie od tego czy to prowokacja czy nie, to jest slabe i zenujace a juz na pewno malo smieszne.dobryfxplayer pisze:Znalazlem robota na allwgro zax 100zl. Sprzedawca gwarantuje ze zainwestuje 100zl i w miesiac zrobie kilka milionow... Co wy na to? Realne? Ja mu wierze.
- dobryfxplayer
- Maniak
ja proponuje zglosic do prokuratury.Kusus pisze:Chce zebys wiedzial ze od razu zglaszam takie posty jako trolling bo niezaleznie od tego czy to prowokacja czy nie, to jest slabe i zenujace a juz na pewno malo smieszne.dobryfxplayer pisze:Znalazlem robota na allwgro zax 100zl. Sprzedawca gwarantuje ze zainwestuje 100zl i w miesiac zrobie kilka milionow... Co wy na to? Realne? Ja mu wierze.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Kusus pisze:Chce zebys wiedzial ze od razu zglaszam takie posty jako trolling bo niezaleznie od tego czy to prowokacja czy nie, to jest slabe i zenujace a juz na pewno malo smieszne.dobryfxplayer pisze:Znalazlem robota na allwgro zax 100zl. Sprzedawca gwarantuje ze zainwestuje 100zl i w miesiac zrobie kilka milionow... Co wy na to? Realne? Ja mu wierze.
Dla mnie to zabawne, ale ja mam skrzywione poczucie humoru
-- Dodano: 27 sie 2017, 23:03 --
I handel rozpoczął sie, a tak spokojnie bylo
-- Dodano: 27 sie 2017, 23:04 --
Nie chcą mi edka sprzedac
Ja nie widzę teraz fundamentów, za ciemno na zewnątrzdobryfxplayer pisze:panowie robimy nocke z rynkami? handlujemy do 6 rano co wy na to? kto zarobi wiecej pipsow wygrywa. mi sie udalo juz 10. uzywam metody skalp. patrze na fundamenty. a wy?
Edek 1:2200, tam jest szansa na jakies sensowne odbicie jak ktoś lubi łapać górki. Póki co tylko L na korektach.