Kermit pisze:
dobryfxplayer...nie mialem na mysli Kususa tylko Pana "100% edek spadnie" i "kaktus mi predzej wyrośnie niz zobaczymy wzrosty"
hahahahah bk
Kermit pisze:
dobryfxplayer...nie mialem na mysli Kususa tylko Pana "100% edek spadnie" i "kaktus mi predzej wyrośnie niz zobaczymy wzrosty"
Poki co 300USD do przodu. Jak bedziemy sie zblizac do wartosci 100k USD za BitCoina to przypomne Ci jakim jestes oraz byles frajeremdobryfxplayer pisze:Kermit pisze:
hahahahah bk
dlaczego tylko 100tys? nie lepiej 1mln?Kusus pisze:Poki co 300USD do przodu. Jak bedziemy sie zblizac do wartosci 100k USD za BitCoina to przypomne Ci jakim jestes oraz byles frajeremdobryfxplayer pisze:Kermit pisze:
hahahahah bkPozdrawiam.
0.4-0.5 mln max, prosta matematyka ;] BitCoin nie moze kosztowac wiecej niz okolo 0.5 mln USD bo to skonczony zbiór.dobryfxplayer pisze:
hahahahah bk
Poki co 300USD do przodu. Jak bedziemy sie zblizac do wartosci 100k USD za BitCoina to przypomne Ci jakim jestes oraz byles frajeremPozdrawiam.
dlaczego tylko 100tys? nie lepiej 1mln?
dobryfxfrajer nie, mam mózg.dobryfxplayer pisze:kuskus. złamałeś kod bitkojna i kupiłeś tylko jeden?
to jest jakaś prowokacja!
Nie ma tu już mądrości życiowej pisanejBemowo1 pisze:Jakoś spokojnie na forum?
wszyscy licza zyskiBemowo1 pisze:Jakoś spokojnie na forum?