DayTrading: Czwartek 24.08.2017
Re: DayTrading: Czwartek 24.08.2017
I tu sie bardzo grubo mylisz. Brak wiedzy na temat Forex-u właśnie skutkuje takim myśleniem jak twoje .
Może warto jednak posłuchać innych ?
The candles are telling a story, learn how to read it.
Miałem się wziąć za te fale Eliota to fakt, ale jakoś ciężko mi się zabrac za to.. To fakt. Z fibo sobie dobrze radzę. Zobacz jak pięknie działaja mi te poziomy na M1.harywi pisze:Te "bazgroły " w niczym Tobie nie pomogą . Czasem myśle że lubisz używać wszsytkich dostępnych kolorów w palecie barw. Z tym że twoje wykresy są zagmatwane i nic nie pokazują.
Może czas na jakiś naprawdę dobry kurs na temat fal Eliota i poziomów FiBo ?
PS. Teraz szykuje się jakaś paskudna konsolka pod oporem na indeksach.. Paskudztwo

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
- Maniak
zostawharywi pisze:I tu sie bardzo grubo mylisz. Brak wiedzy na temat Forex-u właśnie skutkuje takim myśleniem jak twoje .
it is hazardous to personal safety

πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem

Ale w czym posłuchać?? Zeby uczyć sie fal Eliota?? Niektórzy mówią, ze widac je dopiero po fakcie. Różne sa opinie. Potrzebuje czegoś prostego, bo jak zaczynam kombinować to źle to wychodzi. Przeszedłem z M1 na H1 i czuje się dużo pewniej. Konto 61,5k, czyli jeszcze na plusie. Jest słabsza zmienność, wczoraj źle oceniłem sytuacje. Rano usnąłem po nocy, nie miałem czasu grać. Potrzebuje więcej czasu, żeby ocenić moją grę na H1. Myślę, ze bedzie dobrze.harywi pisze:I tu sie bardzo grubo mylisz. Brak wiedzy na temat Forex-u właśnie skutkuje takim myśleniem jak twoje .
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- F-You Money
- Pasjonat
nie ja gadam jak Dadas tylko ty, poczytaj co piszesz, prowadzisz jakiś monolog sam ze sobą, urywasz zdania, piszesz skrótami, i to wszystko w ilości n postów dziennie. podsumowując gdyby to zebrać do kupy, ktoś by mógł zapytać, czy oby na trzeźwo ktoś takie rzeczy wypisuje.Świeżak44 pisze:Miałem się wziąć za te fale Eliota to fakt, ale jakoś ciężko mi się zabrac za to.. To fakt. Z fibo sobie dobrze radzę. Zobacz jak pięknie działaja mi te poziomy na M1.harywi pisze:Te "bazgroły " w niczym Tobie nie pomogą . Czasem myśle że lubisz używać wszsytkich dostępnych kolorów w palecie barw. Z tym że twoje wykresy są zagmatwane i nic nie pokazują.
PS. Teraz szykuje się jakaś paskudna konsolka pod oporem na indeksach.. PaskudztwoNie gram.
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
Blagam. Powiedz ze zartujesz....Świeżak44 pisze:Miałem się wziąć za te fale Eliota to fakt, ale jakoś ciężko mi się zabrac za to.. To fakt. Z fibo sobie dobrze radzę. Zobacz jak pięknie działaja mi te poziomy na M1harywi pisze:Te "bazgroły " w niczym Tobie nie pomogą . Czasem myśle że lubisz używać wszsytkich dostępnych kolorów w palecie barw. Z tym że twoje wykresy są zagmatwane i nic nie pokazują.
PS. Teraz szykuje się jakaś paskudna konsolka pod oporem na indeksach.. PaskudztwoNie gram.
No to słuchaj tych niektórych , ja wiem że dzięki Fibo można sobie ładnie wyznaczyć zasiegi fal impulsywnych jak i korekcyjnych .
Amen....
Amen....
The candles are telling a story, learn how to read it.
[quote="F-You Money"
nie ja gadam jak Dadas tylko ty, poczytaj co piszesz, prowadzisz jakiś monolog sam ze sobą, urywasz zdania, piszesz skrótami, i to wszystko w ilości n postów dziennie. podsumowując gdyby to zebrać do kupy, ktoś by mógł zapytać, czy oby na trzeźwo ktoś takie rzeczy wypisuje.[/quote]
To uczeń dadasa
Żeby była jasność
nie ja gadam jak Dadas tylko ty, poczytaj co piszesz, prowadzisz jakiś monolog sam ze sobą, urywasz zdania, piszesz skrótami, i to wszystko w ilości n postów dziennie. podsumowując gdyby to zebrać do kupy, ktoś by mógł zapytać, czy oby na trzeźwo ktoś takie rzeczy wypisuje.[/quote]
To uczeń dadasa

Żeby była jasność
-
- Maniak
ile wg. ciebie do jutra wieczora spadnie DAXŚwieżak44 pisze:Miałem się wziąć za te fale Eliota to fakt, ale jakoś ciężko mi się zabrac za to.. To fakt. Z fibo sobie dobrze radzę. Zobacz jak pięknie działaja mi te poziomy na M1.harywi pisze:Te "bazgroły " w niczym Tobie nie pomogą . Czasem myśle że lubisz używać wszsytkich dostępnych kolorów w palecie barw. Z tym że twoje wykresy są zagmatwane i nic nie pokazują.

Jeżeli powiem że 100-150 pipsów

Ostatnio zmieniony 24 sie 2017, 17:44 przez Tolmon_Nika, łącznie zmieniany 2 razy.
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie

- F-You Money
- Pasjonat
wygląda jakby ten impuls spadkowy na GBP/JPY zrealizował minima 139
wsparcie d1, które nie powinno być pokonane leży na 139,08
zapewne mój woj oczekuje tego poziomu, bo wtedy ma wybuchnąć wojna z Koreą
wsparcie d1, które nie powinno być pokonane leży na 139,08
zapewne mój woj oczekuje tego poziomu, bo wtedy ma wybuchnąć wojna z Koreą

Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money