Świeżak44 pisze:Poprawiłem fibo na Sapinie. Teraz mi sie wszystko pięknie zgadza. Wygląda na to, ze przebili ten mój poziom 23% i będą dalej lecieć w dół..
-- Dodano: 17 sie 2017, 19:57 --
Zaraz się skończy kolejna H1-ka..
-- Dodano: 17 sie 2017, 20:00 --
Na DAX-ie to są taki poziom, że wiele razy na nim konsolowali i wybijali się przeważnie w górę. Pewnie odwiedzą 12131 za niedługo. W tych okolicach ciężko coś decydować.
Według mnie nie będą spadki dalsze, to, że lekko pokonało ten poziom 23Fibo, nie znaczy, że będzie kontynuacja, w tym momencie na sapinie h1 nakręca, następny ruch będzie w okolice twojego fibo 50% czyli 2461, na tyle pokazują wskaźniki, możesz to zweryfikować dopiero za kilka godzin, bo mówimy o ruchu, który dopiero nastąpi
PS. i wcale nie musi dolecieć do 100% żeby odbić czyli 1433.
No i Doji jest na h1 w tym momencie, co oznacza wiadomo, można tez spojrzeć na to Fibo z punktu widzenia h4, a tam poziom 23% nadal w grze, choć według mnie jak w przypadku rzeźnika o tym odbiciu decyduje D1. tam jest klucz tej zagadki odbicia.
Naprawdę, to sam bym to Fibo wyznaczył tak samo, ja uważam, że jest ono właśnie w ten sposób wyznaczone prawidłowo, do sytuacji, która jest jeszcze w grze.