DayTrading: Wtorek 15.08.2017
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Wtorek 15.08.2017
Dokładnie tak, jak pisałem: pokonanie oporu, to był Long.
I DSWS działa, jak widać... Inne metody polegające na zgadywaniu dołków pod prąd mnie nie interesują.
Kropka.
I DSWS działa, jak widać... Inne metody polegające na zgadywaniu dołków pod prąd mnie nie interesują.
Kropka.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
fx-technik pisze:Dokładnie tak, jak pisałem: pokonanie oporu, to był Long.
Kropka.
Zaczyna sie

Zdajesz sobie sprawe dsdas gdzie mamy to czy dsws dziala czy nie ?:) Tak na marginesie.
Aha. I wedle dadasa kazda inna metoda polega na zgadywaniu a tylko dsws jest 100% merytorycznym narzedziem do zarabiania

Zaczyna sie - Dadas kontra reszta swiata
dadas dawaj
GJ
AU
EA
EU
GA
zajmijemy pozycje i mowimy publicznie kierunki, ty na podstawie DSWCos tam a ja na podstawie jak to nazwales durnych swieczek i zgadywanych dolkow. Dajesz i o 11 weryfikujemy wyniki.
Wchodzisz?
Nie licza sie pozycje stare tylko nowe, wchodzimy o 9 a wychodzimy o 11. Dawaj...
GJ
AU
EA
EU
GA
zajmijemy pozycje i mowimy publicznie kierunki, ty na podstawie DSWCos tam a ja na podstawie jak to nazwales durnych swieczek i zgadywanych dolkow. Dajesz i o 11 weryfikujemy wyniki.
Wchodzisz?
Nie licza sie pozycje stare tylko nowe, wchodzimy o 9 a wychodzimy o 11. Dawaj...
No Dadas. Zdecydujesz sie w koncu? 9 wybiła
Edit. Tego sie moglem spodziewac. Ty chcesz tanczyc ale tylko na swoich warunkach, pokazywaniu mi gdzie byl dolek o 2 w nocy. ahahah 
Miales szanse udowodnic ze dsws na prawde dziala
Edit: Dlugo wyczekiwana przeze mnie guma na Audach pekla - 150pestek na mozaice wpadlo, jeszcze tylko EA stawia opor ale juz niedlugo i 1.52 "welcome to" niczym swietej pamieci zmarly niedawno Wodecki ;]
To dopiero poczatek moi drodzy, dzisiaj panowie z BoA potwierdzili to co mowili tydzien temu i 2 tygodnie temu i bank widzialby Audy blizej 0.7

Miales szanse udowodnic ze dsws na prawde dziala

Edit: Dlugo wyczekiwana przeze mnie guma na Audach pekla - 150pestek na mozaice wpadlo, jeszcze tylko EA stawia opor ale juz niedlugo i 1.52 "welcome to" niczym swietej pamieci zmarly niedawno Wodecki ;]
To dopiero poczatek moi drodzy, dzisiaj panowie z BoA potwierdzili to co mowili tydzien temu i 2 tygodnie temu i bank widzialby Audy blizej 0.7
- fx-technik
- Fanatyk
Da się i grać BB. Tylko trzeba wiedzieć jak, odczekać - środkowa jako LT.Bemowo1 pisze:A Ty co robisz aby zarabiać pieniądze?Świeżak44 pisze:
PS.A wy tylko się kłócicie, zamiast zarabiać pieniądzeJeden drugiego chce tu eksmitować, wygryźć i ośmieszyć. Porażka jak się to czyta.. Aż sie niechce pisac na forum. Poziom od jakiegoś czasu wyraźnie się obniżył..
Trujesz o dupie marynie, zamiast zastosować pod nos podstawione rozwiązania.
Wstęga bolingera, którą sobie w dupę możesz wsadzić od chu...... linii z których nic nie wynika...
Nie myślisz zupełnie !!!!
Uparłeś się nad jakimś swoim rozwiązaniem i cały czas się łudzisz, że zacznie ono przynosić pieniądze.
Zrozum to, że na m1 nie ugrasz ani grosza, zwłaszcza na DAX.
-- Dodano: 15 sie 2017, 00:54 --
zacznij grać na jednej średniej - więcej ugrasz !!! Zmieniaj money menegment (po kilku stratach odpal większą pozycję)
Masz czas - popróbuj takie rzeczy.
Jest DSWS (kompleksowo podany na talerzu) - sprawdź jak działa na H1 (nie patrz na inne interwały)
Bandy jako wczesny sygnał potencjalnego zwrotu.
A DSWS wtedy działa jak złoto.
Mały przykład: -- Dodano: 15 sie 2017, 09:42 --
DSWS działa, jak złoto:
Cześć
Pierwsze BUY na edku. Korektę mamy juz za sobą możliwy jeszcze test dołka z 9 rano i potem UP up up
Pierwsze BUY na edku. Korektę mamy juz za sobą możliwy jeszcze test dołka z 9 rano i potem UP up up
Tylko to co widzę
Małym drukiem
Wszelkie decyzje inwestycyjne podjęte na podstawie powyższych informacji lub analiz podejmowane są wyłącznie na własne ryzyko. Powyższa informacja nie stanowi rekomendacji.
Małym drukiem
Wszelkie decyzje inwestycyjne podjęte na podstawie powyższych informacji lub analiz podejmowane są wyłącznie na własne ryzyko. Powyższa informacja nie stanowi rekomendacji.
abc - jako trójkąt może być ?morro76 pisze:Cześć
-- Dodano: 15 sie 2017, 10:05 --
kabel, podłoga stała się sufitem. Porsche żegnaj.
- fx-technik
- Fanatyk
Zamienię Porsche na gorsze...Bemowo1 pisze: kabel, podłoga stała się sufitem. Porsche żegnaj.
Kupię Skodę na wodę...