Tak, masz racjefx-technik pisze:Czy będą wzrosty, czy tylko ruch ceny na danych, to się jeszcze okaże...Tomasz196407 pisze:No musze w , tym miejscu pogratulowac naszemu koledze Kermitowi
nie było go tu ale rozmawiałem z nim
i wszystkim którzy wieszczyli jednak wzrosty
DayTrading: Piątek 11.08.2017
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 11.08.2017
Ja pierdut
Obczajcie range na dolarze. Ktos wpakowal niewyobrazalny hajs w dolca. Obczajcie volumeny i wogole composit na crossach dolarowych.
Dolar niedlugo sie umocni i to BARDZO.
Ta jazda w gore na EU to jakas ewidentna wycinka.
Obczajcie range na dolarze. Ktos wpakowal niewyobrazalny hajs w dolca. Obczajcie volumeny i wogole composit na crossach dolarowych.
- F-You Money
- Pasjonat

rakieta nr 1 odpalona, nie boję się mocnych wsparć na JPY i nocnych danych. Ognia...Rafal154 pisze:
W poniedziałek o 2 w nocy PKB dla JPY . Na tą chwile mocne wsparcie dla JPY . Uważał bym z tym L
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
aktu: http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p879398
mieli/powinni/wypadałoby się zatrzymać w strefie a podbili do LT - ściemniają, że niby UP?
mieli/powinni/wypadałoby się zatrzymać w strefie a podbili do LT - ściemniają, że niby UP?
Ostatnio zmieniony 11 sie 2017, 15:23 przez belon, łącznie zmieniany 1 raz.
Tylko eur/usd w 39 min doszedłem do 92% dniówki 
Skończone 102%
Skończone 102%
Ostatnio zmieniony 11 sie 2017, 15:12 przez TsunamiPL, łącznie zmieniany 1 raz.
The only way is up
Jestem z Tobą od 108.860.F-You Money pisze:rakieta nr 1 odpalona, nie boję się mocnych wsparć na JPY i nocnych danych. Ognia...Rafal154 pisze:
W poniedziałek o 2 w nocy PKB dla JPY . Na tą chwile mocne wsparcie dla JPY . Uważał bym z tym L
target na eurdol to 1.21 pozdro
Aktualizacja EURUSD z D1.
Budujemy kafelki składamy puzzelki i jedziemy z falą 3 cią, to potrwa, ale nie boli
Miłego weekendu. Pozdrawiam
Budujemy kafelki składamy puzzelki i jedziemy z falą 3 cią, to potrwa, ale nie boli
Miłego weekendu. Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tylko to co widzę
Małym drukiem
Wszelkie decyzje inwestycyjne podjęte na podstawie powyższych informacji lub analiz podejmowane są wyłącznie na własne ryzyko. Powyższa informacja nie stanowi rekomendacji.
Małym drukiem
Wszelkie decyzje inwestycyjne podjęte na podstawie powyższych informacji lub analiz podejmowane są wyłącznie na własne ryzyko. Powyższa informacja nie stanowi rekomendacji.
Kusus pisze:Ja pierdut![]()
Kolega kusus dużo widzi.
Ostatnio zmieniony 11 sie 2017, 15:37 przez TsunamiPL, łącznie zmieniany 1 raz.
The only way is up