Już dawno odpuściłem sobie wszelkie korelacje.kolbi123 pisze:Nie no spadki to spadki, kwestia korelacji gdzie dax nie bardo jest na szczytach.
To tylko wpływa negatywnie na trading.
W niczym nie pomaga, jedynie powoduje niekorzystne nastawienia.
Już dawno odpuściłem sobie wszelkie korelacje.kolbi123 pisze:Nie no spadki to spadki, kwestia korelacji gdzie dax nie bardo jest na szczytach.
Dlatego jest ryzykownie na takich poziomach, bo może przebili trwale, a może nie.Świeżak44 pisze:DAx wyszedł dołem z tej kosoli, czy nie wyszedł.. Może fałszywka? Nic nigdy nie wiaqdomo. Jedno jest pewne. Zero popytu na ten index od długiego czasu. To nasz WIG20 lepiej sobie radzi.
Zazdroszczę Ci Twojego pragmatyzmufx-technik pisze:Dlatego jest ryzykownie na takich poziomach, bo może przebili trwale, a może nie.Świeżak44 pisze:DAx wyszedł dołem z tej kosoli, czy nie wyszedł.. Może fałszywka? Nic nigdy nie wiaqdomo. Jedno jest pewne. Zero popytu na ten index od długiego czasu. To nasz WIG20 lepiej sobie radzi.
Tego nigdy nikt nie wie.
Dlatego trzeba mieć zasady i się ich trzymać, niezależnie co ruchy mieszają ci w głowie.
-- Dodano: 10 sie 2017, 11:54 --
Mogą się odbić gdziekolwiek.
Nie możemy wiedzieć gdzie na pewno odbiją, lub nie.
Świeżak44 pisze:DAx wyszedł dołem z tej kosoli, czy nie wyszedł.. Może fałszywka? Nic nigdy nie wiaqdomo. Jedno jest pewne. Zero popytu na ten index od długiego czasu. To nasz WIG20 lepiej sobie radzi.
Nie mam nic.. Teraz jest mikrokonsolka. Jak ktoś lubi hazard to proszę bardzo..kolbi123 pisze:Świeżak44 pisze:DAx wyszedł dołem z tej kosoli, czy nie wyszedł.. Może fałszywka? Nic nigdy nie wiaqdomo. Jedno jest pewne. Zero popytu na ten index od długiego czasu. To nasz WIG20 lepiej sobie radzi.
Ale masz coś L czy S ?
Rzadko patrze na G/J co on taki gdzieś wolny sie zrobił ?fx-technik pisze:Na GJ jest szansa coś, niecoś w L wziąć.
-- Dodano: 10 sie 2017, 13:20 --
A ze spadkiem Edka, to nie byłbym taki pewien...
-- Dodano: 10 sie 2017, 13:22 --