No powiem Ci, że już powoli mnie przestają bawić te Twoje wyższe ideologie. W sumie to miałem z tego bekę ale już nie mam. Graj sobie dalej tak jak grasz. Udowadniaj każdemu, że DSWS działa na świeczce D1 sprzed 2 tygodni, ucz się dalej rynku i na tej podstawie rysuj FE. Proszę bardzo. Masz wyższe cele, realizuj je, spełniaj się, jedz kluski śląskie, głosuj na PIS, rzucaj butem w monitor, sprzedawaj ulotki, bądź dobrym nauczycielem i rysuj fibo na podstawie teorii kwantowej. Proszę bardzo i miłego wieczorku.fx-technik pisze:@ Kusus,
Zejdź ze mnie, to ja przestanę pisać do ciebie.
Proste?
Chyba za trudne dla ciebie.
Piszesz peany na moją cześć...
Dziękuję ci za poświęcony czas.
DayTrading: Wtorek 08.08.2017
Re: DayTrading: Wtorek 08.08.2017
- fx-technik
- Fanatyk
Dziękuję, ale twoje pozwolenie nie jest mi do niczego potrzebne.Kusus pisze:No powiem Ci, że już powoli mnie przestają bawić te Twoje wyższe ideologie. W sumie to miałem z tego bekę ale już nie mam. Graj sobie dalej tak jak grasz. Udowadniaj każdemu, że DSWS działa na świeczce D1 sprzed 2 tygodni, ucz się dalej rynku i na tej podstawie rysuj FE. Proszę bardzo. Masz wyższe cele, realizuj je, spełniaj się, jedz kluski śląskie, głosuj na PIS, rzucaj butem w monitor, sprzedawaj ulotki, bądź dobrym nauczycielem i rysuj fibo na podstawie teorii kwantowej. Proszę bardzo i miłego wieczorku.fx-technik pisze:@ Kusus,
Proste?
Kto rozsądny, to widzi kim jesteś.
PS. DSWS nie działa dlatego, że świeczka jest sprzed 2-ch tygodni, tylko dlatego,
że rynek akurat te ceny respektuje tu i teraz.
Ponownie popisałeś się totalnym brakiem znajomości tego, co próbujesz krytykować.
I jeszcze jedno:
Na tych, co ich wymieniasz, nie głosuję i nigdy nie głosowałem.
Ostatnio zmieniony 08 sie 2017, 17:39 przez fx-technik, łącznie zmieniany 3 razy.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Gra ktos wti?
-- Dodano: 08 sie 2017, 17:34 --
Kto rozsądny, to widzi kim jesteś.[/
I dlaczego go obrażasz?
-- Dodano: 08 sie 2017, 17:34 --
Dziękuję, ale twoje pozwolenie nie jest mi do niczego potrzebne.fx-technik pisze:Kusus pisze:No powiem Ci, że już powoli mnie przestają bawić te Twoje wyższe ideologie. W sumie to miałem z tego bekę ale już nie mam. Graj sobie dalej tak jak grasz. Udowadniaj każdemu, że DSWS działa na świeczce D1 sprzed 2 tygodni, ucz się dalej rynku i na tej podstawie rysuj FE. Proszę bardzo. Masz wyższe cele, realizuj je, spełniaj się, jedz kluski śląskie, głosuj na PIS, rzucaj butem w monitor, sprzedawaj ulotki, bądź dobrym nauczycielem i rysuj fibo na podstawie teorii kwantowej. Proszę bardzo i miłego wieczorku.fx-technik pisze:@ Kusus,
Proste?
Kto rozsądny, to widzi kim jesteś.[/
I dlaczego go obrażasz?
Brawo ty.fx-technik pisze:Dla tych, co nie rozumieją:

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Zerknij na dane ze Stanów.Świeżak44 pisze:I zobaczcie jak od razu DAX ruszył. Te instrumenty są skorelowane.TsunamiPL pisze:Edek miód. Mocne JoLtsy.
Ja obserwowałem Edka kątem oka i jednak myslałem, że troche wyżej podjada , do pivota swicy spadkowej na H4. Trochę mi sie to nie zgadza, skąt\d ten poziom się wziął.
08 sie 2017, 11:06
http://forex-nawigator.biz/forum/resources/file/144920
Pytanie:08 sie 2017, 15:13
http://forex-nawigator.biz/forum/resources/file/144942
Cóż takiego się stało, że z niebieskiej linii LBO po 4 godzinach zmieniłeś na czerwoną linię SBO ?
3.63 na usdpln wyznaczone dsws
Tp wg dsws
Cena respektuje poziomy dsws.
Tp wg dsws

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
A masz zgodę twórcy na używanie jego narzędzi?highend pisze:3.63 na usdpln wyznaczone dsws
Tp wg dsws
Ja też nie rozumiałem, ale jakiś głupi byłemKusus pisze:
Wybacz ale nic nie rozumiem zatem daruj sobie
- fx-technik
- Fanatyk
Zapomniałem dodać, że kluski śląskie lubię bardzo.xhDog pisze:Brawo ty.fx-technik pisze:Dla tych, co nie rozumieją:

Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !