Karnak, nie gadamy z tobąkarnak pisze:Weszło i SL już na BE.karnak pisze:Ed L na wsparciu po 1.1833
DayTrading: Czwartek 03.08.2017
Re: DayTrading: Czwartek 03.08.2017
The only way is up
i masz babo placek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- fx-technik
- Fanatyk

To znaczy, że ja wysuwam pochopne wnioski, a ty nie???Kowlach pisze:Kolejny już raż wysuwasz tak pochopne wnioski, że nie mam pojęcia jak wysuwając tak pochopne i niedorzeczne wnioski zarabiasz na rynku. Albo masz takie wyczucie i doświadczenie albo po prostu nie zarabiasz na rynku.fx-technik pisze:Absolutnie ani się cieszę, ani się niecieszę.Kowlach pisze:
Kolejna rzecz, że przy takich danych i takim ruchu wziąłeś 60 pips i cieszysz się jak dziecko, świadczy o tym, że raczej prezentujesz niski poziom. Bez urazy.
Mój system sam zabezbiecza 50 pips po przekroczeniu tej odległości, automatycznie,
więc ponieważ zamknąłem z palca, to dostałem bonusa.
Przy tego rodzaju wahaniach mogło mi zamknąć 50, więc każde pipsy dodatkowe, to plus.
Co do twojej oceny mojego poziomu, to świadczy ona, że ty jednak masz bardzo słabe
pojęcie z czym masz do czynienia, jesteś oportunistą i grasz w grę hazardową polegającą na "uda, nie uda".![]()
Mam ogormne pojęcie z czym mam do czynienia, dlatego jeżeli chodzi o dane to analizuje historię, analizuje komentarze rynkowe i sytuacje gospodarek itd. Bez szczegółów, ponieważ nie chcę mi się rozpisywać. Biorę pod uwagę prawdopodobieństwo i wchodzę w pozycję. Często trzymam pozycję dłużej i gdy Ty zamykasz pozycję na +50 pips, Ja trzymam pozycję i dokupuję jeszcze przy niewielkich korektach, które powodują Ludzie jak Ty. Zazwyczaj są to ludzie o słabych emocjach. (Nie piszę o Tobie, ponieważ zaraz kolejna dyskusja się rozpocznie). Koniec tematu.
Weź się zastanów...
Zgadza się, jestem nerwowo trochę zrujnowany przez życie, jeszcze przed tradingiem.
Wątpię, żebyś ty był spokojny, gdybyś robił rzeczy, które ja robiłem kiedyś.
Całkowicie legalne rzeczy, żeby nie było, jednak bardzo stresujące i odpowiedzialne.
Poza tym, znam zachowania ceny, dlatego mam stały system i automatyczne zarządzanie pozycją.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Na Ed wyszedłem z L po 1.1872 
Ja minimalnie wczesniejkarnak pisze:Na Ed wyszedłem z L po 1.1872
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Eur/Aud po promocji... Można drogo sprzedać teraz 
-
barabaszek
https://invst.ly/4p8uf 1.3040 pivot point. Jak ten level wytrzyma to cel 1.343
i nadzieja znika
Bardzo możliwe.Kusus pisze:Eur/Aud po promocji... Można drogo sprzedać teraz