wyczuwam wystrzał w górę

czemu nie pojedziesz na ryby?kolbi123 pisze:Zapowiada sie kolejna nudna sesja
CYCUU pisze:Dax formacja gartleya h4 + retest + rgr
wyczuwam wystrzał w górę
Dax chodzi.highend pisze:ED 1.182-1.183 to ten "mój" poziom. Wsparcie wspaniałe i wg mnie to jest tanio na eLki.
-- Dodano: 03 sie 2017, 09:20 --
czemu nie pojedziesz na ryby?kolbi123 pisze:Zapowiada sie kolejna nudna sesja
Ja gram. Elki z dzisiejszego dna zamknięte. Nie mam przekonania co do dalszych wzrostów.kolbi123 pisze:Gra ktoś daxa teraz ?, się zastanawiam czy jest jakiś potencjał na nieco większy ruch dzisiaj.
TsunamiPL pisze:Ja gram. Elki z dzisiejszego dna zamknięte. Nie mam przekonania co do dalszych wzrostów.kolbi123 pisze:Gra ktoś daxa teraz ?, się zastanawiam czy jest jakiś potencjał na nieco większy ruch dzisiaj.
IMHO powodzeniakolbi123 pisze:TsunamiPL pisze:Ja gram. Elki z dzisiejszego dna zamknięte. Nie mam przekonania co do dalszych wzrostów.kolbi123 pisze:Gra ktoś daxa teraz ?, się zastanawiam czy jest jakiś potencjał na nieco większy ruch dzisiaj.
Troche tak to wyglada ale niezłe ruchy w obie strony.
Moje fantazje sie udają i nie raczej a często, ostatni raz wklejam coś na swoją obronę.fx-technik pisze:Że twierdzisz, że ja niby nie potrafiłbym nabazgrać takiej analizy jak ty, czy morro76?Tomasz196407 pisze: raczej nie ty w tym jestes spec
EOT
W jakim celu miałbym bazgrać bzdury, predykcje, których rynek i tak nie respektuje?
Albo respektuje na zasadzie, że akurat się komuś udało?