już runął - wynika z twoich przemyślenTsunamiPL pisze:Moim zdaniem Dax runie równo z giełdami USA, przy czym Dax zrobił już zdrową korektę, a w USA nie, a na dodatek S&P ma zmienność najmniejszą od lat.swiadomy pisze:Ciekawe jak DAX zachowa się podczas ewentualnej korekty w USA.Czy może jeszcze trochę spaść i zaczać iść pod prąd jak np euro osłabnie? Zaczął korektę wcześniej więc może wcześniej skończy.Może.....
DayTrading: Środa 02.08.2017
-
- Fanatyk
Re: DayTrading: Środa 02.08.2017
Eur/usd sell limit na poziomie, o którym pisałem wcześniej 1.18780.
The only way is up
My się spieraliśmy i kłóciliśmy o konkretną rzecz na FX. Nie szydziłem z Ciebie bez powodu, jak już to ty ze mnie. Nie znalazłem sobie dadasa. Ja dadasa nigdy nie szanowałem i to trwa już od 2012 roku kiedy go poznałem i kiedy to w temacie było jeszcze sporo userów którzy sobie stąd poszli - był jeszcze dadasem. Nie pierdol mi tu że mam zejść z innych ludzi bo jak na razie to jeden chce na mnie wylewać urynę i spamuje mi PW bez powodu a drugi rozmawia ze mną tak jakby miał nagrany monolog na kasecie VHS. Ja nie wiem...highend pisze:Ja ci podam - ze mnie. W zeszłych latach.Kusus pisze: Z nikim innym na forum nie mam problemu tylko z tobą, od zawsze : P I powiedz mi z kogo szydzę, podaj mi jakieś przykłady oprócz Twojej osoby.
Chociaż fakt, że teraz przestałeś - ale znalazłeś sobie Dadasa na kozła ofiarnego.
być może za rok znowu to będzie ktoś inny.
Po prostu Kusus zajmij się sobą i zejdź z innych ludzi.
Każdy ma swoją metodę na zarabianie. Jeśli masz swoją i Ci działa - to chwała Ci za to, że zarabiasz.
Ale jak ktoś ma inną - to uszanuj to.
-- Dodano: 02 sie 2017, 08:44 --
ze dwa lata temu pisałem (jeszcze Żabie wówczas), że ED poleci na 1.70.TsunamiPL pisze:Widzę ciekawe miejsce dla edka - dołek z czerwca 2010r., który teraz stanowi opór. Okolice 1.18800
Wszyscy się śmiali ze mnie. I słusznie bo zbyt wcześnie o tym napisałem.
Potrzeba było dwóch lat konsoli, żeby edek pogłebił dołek (1.03) i poleciał w górę.
A co sądzicie o owych 1.70 teraz? Nierealne?
Wrzucam ten wykres z wtedy - śmiać się śmiać, albo i nie śmiać
-- Dodano: 02 sie 2017, 08:51 --
i tak samo FIBO narysowane jak wtedy na aktualnym wykresie Monthly.
poziom 1.182-1.183 jest oporem (FIBO 261) aktualnie.
A nie 1.188 !!!
I tu mamy zatwardzenie do kolejnych wzrostów, ale one będą

Aha, Kabel nie ma siły już...

-
- Fanatyk
TsunamiPL pisze:Eur/usd sell limit na poziomie, o którym pisałem wcześniej 1.18780.

ciekawe, te selle
ale za pare h zobaczymy
----------------------------------
usd ind.
92 prp poziom imo
Ostatnio zmieniony 02 sie 2017, 11:19 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
- fx-technik
- Fanatyk
A kimżesz jesteś TY, o Kusus, żebyś miał mnie szanować, albo nie???Kusus pisze: Nie znalazłem sobie dadasa. Ja dadasa nigdy nie szanowałem i to trwa już od 2012 roku kiedy go poznałem i kiedy to w temacie było jeszcze sporo userów którzy sobie stąd poszli - był jeszcze dadasem. Nie pierdol mi tu że mam zejść z innych ludzi bo jak na razie to jeden chce na mnie wylewać urynę i spamuje mi PW bez powodu a drugi rozmawia ze mną tak jakby miał nagrany monolog na kasecie VHS. Ja nie wiem...
Powtórzę, idź się leczyć do psychologa!!!
A admin milczy...
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
-
- Maniak
DAX MPOV
S...
t.. 12160
powodzenia

S...
t.. 12160
powodzenia
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem

-
- Fanatyk
Tolmonnika pisze:DAX MPOV![]()
![]()
S...
t.. 12160
powodzenia

---------------------------------------------
czy ktoś przegapił GJ?
Nic nie idzie.
Jak to nic nie idzie. Był strzał na edku, jak sie dobrze ustawiłeś to można było zarobić. Teraz korekta tego strzału była i można znowu sie ustawić z małym SL
WTI https://invst.ly/4o8vw update https://invst.ly/4oppf najblizsze godziny to konsola imo, nastepnie kontynuacja piatej fali.