Kapitał: 900zł
Sell Eur/Usd 1.1654 0.2 lota
Lepiej wydać to na dziwki panie kolego. Przynajmniej będzie jakiś pożytek. Bo z taką strategią już jesteś przegrany.Woytas pisze:Mam nadzieję że będzie dużo i szybko. Często lewaruję się na maksa, trochę piramiduję, czasami gram bez SL, jak będą jakieś pytania to chętnie odpowiem, a tymczasem będę tutaj zamieszczał swoje transkacje i wyniki. Broker mForex.
Kapitał: 900zł
za kase chesz kupować podnietę seksualną a podnietę szarych sprowadzasz do wymiaru cwiczen na siłowni .....sp2ews pisze:Korzysta na tym zdrowie psychiczne właśnie. A szare komórki można ćwiczyć na milion innych sposobów, nie koniecznie tracąc pieniądze.
Podniety nie da się kupić, jest to samoczynna reakcja organizmu pojawiająca się na podstawie różnych bodzców wpływających na nasze zmysły. Da się kupić np. seks właśnie. A regularny seks wpływa pozytywnie na zdrowie psychiczne.jackub pisze:za kase chesz kupować podnietę seksualną a podnietę szarych sprowadzasz do wymiaru cwiczen na siłowni .....sp2ews pisze:Korzysta na tym zdrowie psychiczne właśnie. A szare komórki można ćwiczyć na milion innych sposobów, nie koniecznie tracąc pieniądze.![]()
Ja mam odwrotnie ..... tę pierwszą mam gratis, o druga nie ma ceny...
Pozdro 73
Super!tę pierwszą mam gratis, o druga nie ma ceny