Narodowa cechaTomasz196407 pisze:szyfruj na przyszsłość xxLsl 12345 cr.pl
będzie ok,
a poważnie kogo obchodzi co kto ma

Narodowa cechaTomasz196407 pisze:szyfruj na przyszsłość xxLsl 12345 cr.pl
będzie ok,
Lepiej siedzieć tu cicho w kącie, i tylko czasem poczytać coś pożytecznegoTsunamiPL pisze:Narodowa cechaTomasz196407 pisze:szyfruj na przyszsłość xxLsl 12345 cr.pl
będzie ok,
Nie cecha-rookie- pisze:Nie tym rzecz Tomasz, jak ma strate to mógłby się przyznać czasem a nie udawać że tej pozycji nie było. Jak ktoś zrobi dobrą analize tutaj to pierwszy pisze ze zarobiony a o stratach nic. Narodowa cecha?
nigdy nie mów nigdyTomasz196407 pisze:Nie cecha-rookie- pisze:Nie tym rzecz Tomasz, jak ma strate to mógłby się przyznać czasem a nie udawać że tej pozycji nie było. Jak ktoś zrobi dobrą analize tutaj to pierwszy pisze ze zarobiony a o stratach nic. Narodowa cecha?
tylko to człowiek i jego umysł
lepiej sie żyje w świecie sukcesu niż porażki,
zresztą nigdy tu nie było traderów którzy sie przyznają do strat,
Wczoraj Przemkowi wspomniałem o pewnym okresie akurat mi chodziło o o okres gdu EU zawracał z 1.40
i ludzi tu - traderów którzy tak jak teraz w pewnym stopniu prognozują ruchy
tak samo było wtedy kwiecien - maj 2014 rok
pewnie pomyslisz że głupieto moje podejscie,
ale akurat mam tyle czasu że mi sie chce szukac po postach
nie będzie, Polska powerTsunamiPL pisze:Zakładam, że strzepują piątkowe L, a i tak będzie L dobrym kierunkiem.Zolo pisze:Wow co to się stało?TsunamiPL pisze:Dax na długi termin L jeszcze za wcześnie moim zdaniem.
Ale ruch na PLN
nie potrafią się cieszyć gdy ktoś zarabia bo te pieniądze nie są przeznaczone dla nichfx-technik pisze:A dlaczego nie umiecie się cieszyć, gdy ktoś zarabia,
tylko oczekujecie, że musi tracić???
Narodowa cecha???