To... co? i jak ? Ty to widzisz i poproszę też tffx-technik pisze:Według mnie, Panowie, uprawiacie wciąż wishing.
Piszę do DAX-owców. Ja tu takiego optymizmu nie widzę.

i dla jasności sytuacji mówimy o przewidywaniu
a nie granie tu i teraz na DT
To... co? i jak ? Ty to widzisz i poproszę też tffx-technik pisze:Według mnie, Panowie, uprawiacie wciąż wishing.
Dax da nura tylko najpierw połapie leszczy na L-kiTolmonnika pisze:To... co? i jak ? Ty to widzisz i poproszę też tffx-technik pisze:Według mnie, Panowie, uprawiacie wciąż wishing.
Twoje wejście w L było dobre, bo po taniej cenie i po prawidłowej PA.Tolmonnika pisze:To... co? i jak ? Ty to widzisz i poproszę też tffx-technik pisze:Według mnie, Panowie, uprawiacie wciąż wishing.
dziękifx-technik pisze:Twoje wejście w L było dobre, bo po taniej cenie i po prawidłowej PA.Tolmonnika pisze:To... co? i jak ? Ty to widzisz i poproszę też tffx-technik pisze:Według mnie, Panowie, uprawiacie wciąż wishing.
Natomiast twoje oczekiwania wg. mnie są grubo przesadzone.
Ponieważ co najwyżej jest DAX w konsoli, teraz. A Tf tu nie ma nic do rzeczy.
Tf jaki jest, każdy widzi.
Natomiast, cena się rusza tu i teraz.
Pilnują by DAX nie rósł bo duzo opcji zapada jutro po 12300 i 12000, a wystawiane były jak Dax był w okolicach 12700.Tomasz196407 pisze:E tam, wszystko jest ok,
No tak,morro76 pisze:Pilnują by DAX nie rósł bo duzo opcji zapada jutro po 12300 i 12000, a wystawiane były jak Dax był w okolicach 12700.Tomasz196407 pisze:E tam, wszystko jest ok,
Jutro do 13:00 mogą trzymać Dax w ryzach a później UP UP UP
mozna zawsze Gandalfa zapytaćTomasz196407 pisze:No tak,morro76 pisze:Pilnują by DAX nie rósł bo duzo opcji zapada jutro po 12300 i 12000, a wystawiane były jak Dax był w okolicach 12700.Tomasz196407 pisze:E tam, wszystko jest ok,
Jutro do 13:00 mogą trzymać Dax w ryzach a później UP UP UP
co mam wymagać tu na forum od tych co komentuja, analizują,
wishingi jakieś łacinskie słowa,
po to tu jest forum,
Można też wogóle nie pisać, czyli sie zamknąć