o znasz te formacje czytałeś o niej gdzie ?Tomasz196407 pisze:Te kenuki u góry dziś je zjedząJones pisze:a teraz dorabiam analize

dlaczego teraz eS bo : W1 i D1 kenuki
tak szybko to sie nie dzieje
o znasz te formacje czytałeś o niej gdzie ?Tomasz196407 pisze:Te kenuki u góry dziś je zjedząJones pisze:a teraz dorabiam analize

chcesz fibo proszę bardzonemoofx pisze:też mi się wydaje ze spadną ale niech to robią po tym jak w poniedziałek zamknę na teraz 64 pipsy do przodu czekam na sygnał z h1 wyrysowanie formacji świecowej fibo pokazuje mi wykupienie rynku już wysoko jesteśmy

Czytałem bardziej jako podwójny szczyt, tyle mojej wiedzy o kenukiJones pisze:o znasz te formacje czytałeś o niej gdzie ?Tomasz196407 pisze:Te kenuki u góry dziś je zjedząJones pisze:a teraz dorabiam analize

tak szybko to sie nie dzieje
 wielka niewiadoma
 wielka niewiadoma
Nieśmiertelny Trader pisze:Wlasnie byl retest LT z W1/monthly i dołożyłem
 nic tylko pogratulować
  nic tylko pogratulować  wszędzie jest źle
 wszędzie jest źle  
To Twoja zasługa, a przynajmniej to wejscie. Popełniasz błędy o wiele rzadziej od danboo przez co sygnały są rzadsze ''Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder''.Jones pisze:Nieśmiertelny Trader pisze:Wlasnie byl retest LT z W1/monthly i dołożyłemnic tylko pogratulować
no co mam począć jeszcze potrzymam te eS-ki
rozmyślam gdzie ustawić stopwszędzie jest źle
 Niestety gdy Ci o tym napisałem to wszystko moze ulec zmianie i zaczniesz o tym myslec bo myslisz dobrze a danbo nie. Jemu się coś pisze i to spływa po Nim. Ty jak widzę poredukowales pozycje. Wszystkie dzienniki tracą a więc gdy ktoś udostępnia myfxbook sa ta bardzo dobre sygnały gdy ktos przelewarowuje więc nie pozostaje nic innego jak grac pod dzienniki i sledzic je na bieżąco
 Niestety gdy Ci o tym napisałem to wszystko moze ulec zmianie i zaczniesz o tym myslec bo myslisz dobrze a danbo nie. Jemu się coś pisze i to spływa po Nim. Ty jak widzę poredukowales pozycje. Wszystkie dzienniki tracą a więc gdy ktoś udostępnia myfxbook sa ta bardzo dobre sygnały gdy ktos przelewarowuje więc nie pozostaje nic innego jak grac pod dzienniki i sledzic je na bieżąco  Byle tylko jak najmniej osób to przeczytało
 Byle tylko jak najmniej osób to przeczytało  bo system przestanie działac
 bo system przestanie działac 

czyli spadek do 1.4
 czyli spadek do 1.4 sygnał eS jak by co
  sygnał eS jak by co