DayTrading: Czwartek 13.07.2017

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 14 lip 2017, 00:00

Wzrost
2
29%
Bez zmian
1
14%
Spadek
4
57%

Liczba głosów: 7

karnak
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 13.07.2017

Nieprzeczytany post autor: karnak »

morro76 pisze:Co cztery godziny oblatuje 28 par walutowych, jesli jest na jakiejs dynamika biore ja pod obserwacje. Dokonuje mierzeń krótka analiza z D1 i z H4 i wchodze po M15. Cały grall, nie zawsze płaci :) ale często tak, Okazja 1 i okazja 2 dały zarobek po 40 pipsów.
Soja pod L sie szykuje.
morro76 a jak widzisz wti?[/quote]

Bardzo długoterminowo i czekam na Grube L w poziomach 39-40 - tam planuje zbierać powoli portfel na OIL WTI
nie dadzą tam to L dopiero po przebiciu 55

Soje mam na L juz od 61,8 (993) zniesienia ruchu w góre z 903[/quote]

Ha, ha, ha - ta długa zielona to wieeeeelka przesada i nierealne życzenie wg mnie.
Sądzę, że będzie długotrwała konsola. :)

navik
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: navik »

Panowie co myślicie o USD/PLN w dłuższym terminie , tzn 2-3 miesiące . mam trochę zielonych w realu i nie wiem czy sie ich pozbywać czy poczekać na lepsza cenę . Nie wiem .... głupi jestem... :| Familia z USA podała kilkanaście tysi $ żeby sprzedać po dobrej cenie , bo chcą tutaj remont "chałupy" robić . Tzn . Ja mam tego dopilnować :d ( nie wiem kiedy na to wszystko znajdę czas ) :roll: no i pasuje coś na tym jeszcze przyciąć :d ... to co " przytnę " to moje :d ... pomóżcie :p
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

morro76
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: morro76 »

A widzisz oRGR z W1? -Jeśli tak to sprawdz zasięg. Widzisz tez lewą stronę i ceny WTI 120 to jaki problem żeby było 70.
Nie gram WTI czaje sie na niższe poziomy narazie nie dotykam , bo masz racje mamy boczniaka, a boczniaki trzepią portfele
sprawdź jeszcze COT na WTI :) .
Tylko to co widzę
Małym drukiem
Wszelkie decyzje inwestycyjne podjęte na podstawie powyższych informacji lub analiz podejmowane są wyłącznie na własne ryzyko. Powyższa informacja nie stanowi rekomendacji.

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

Tera S DAX
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

morro76
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: morro76 »

navik pisze:Panowie co myślicie o USD/PLN w dłuższym terminie , tzn 2-3 miesiące . mam trochę zielonych w realu i nie wiem czy sie ich pozbywać czy poczekać na lepsza cenę . Nie wiem .... głupi jestem... :| Familia z USA podała kilkanaście tysi $ żeby sprzedać po dobrej cenie , bo chcą tutaj remont "chałupy" robić . Tzn . Ja mam tego dopilnować :d ( nie wiem kiedy na to wszystko znajdę czas ) :roll: no i pasuje coś na tym jeszcze przyciąć :d ... to co " przytnę " to moje :d ... pomóżcie :p
Nikt Ci tu ceny nie wskaże a z przycinaniem lepiej uważać bo przycina pazurki czasem :) Jak zagranica zacznie opuszczać GPW to pewnie zobaczymy wyższe kursy USDPLN narazie sie zapakowali w styczniu lutym i siedzą.
Tylko to co widzę
Małym drukiem
Wszelkie decyzje inwestycyjne podjęte na podstawie powyższych informacji lub analiz podejmowane są wyłącznie na własne ryzyko. Powyższa informacja nie stanowi rekomendacji.

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

I tera na każżdej podbitce biorę S i może na jutro wezmę trochę na luke w dół. 8)
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

Jones pisze:edek spada :d jeszcze trochę i bedzie fajnie :D
hej
Jak ja lubie te kreski,
a tu pisza ze lepiej trejdy smakują
Jones fajnie to zrobiłeś

navik
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: navik »

morro76 pisze:
navik pisze:Panowie co myślicie o USD/PLN w dłuższym terminie , tzn 2-3 miesiące . mam trochę zielonych w realu i nie wiem czy sie ich pozbywać czy poczekać na lepsza cenę . Nie wiem .... głupi jestem... :| Familia z USA podała kilkanaście tysi $ żeby sprzedać po dobrej cenie , bo chcą tutaj remont "chałupy" robić . Tzn . Ja mam tego dopilnować :d ( nie wiem kiedy na to wszystko znajdę czas ) :roll: no i pasuje coś na tym jeszcze przyciąć :d ... to co " przytnę " to moje :d ... pomóżcie :p
Nikt Ci tu ceny nie wskaże a z przycinaniem lepiej uważać bo przycina pazurki czasem :) Jak zagranica zacznie opuszczać GPW to pewnie zobaczymy wyższe kursy USDPLN narazie sie zapakowali w styczniu lutym i siedzą.

Ja wiem ze nikt nie powie jak bedzie ... chodzi o to , ze na dolca do złotego "nigdy " nie zwracałem uwagi i nie wiem jak to chodzi no i teraz w ogole jestem " poza obiegiem"
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

Awatar użytkownika
Jones
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Jones »

Tomasz196407 pisze:
Jones pisze:edek spada :d jeszcze trochę i bedzie fajnie :D
hej
Jak ja lubie te kreski,
a tu pisza ze lepiej trejdy smakują
Jones fajnie to zrobiłeś
nie wiem co fajnie ?
chciałem żeby przebiło i nie dało rady :oops:
no poczekam jeszcze trochę zobacze ?
a wykres to jest z wczoraj :p tyle że jedna świeczka doszła
Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones

karnak
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: karnak »

EURUSD godzinny - czas na odbicie:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Zablokowany