Rano +3k na dwóch wejściach i tak che to dziś zostawićJones pisze:a tam gadasz miałeś się pochwalić zarobkiemŚwieżak44 pisze:Co ten Edek?? Jak, dlaczego???Nie tak sie spodziewałem..

Rano +3k na dwóch wejściach i tak che to dziś zostawićJones pisze:a tam gadasz miałeś się pochwalić zarobkiemŚwieżak44 pisze:Co ten Edek?? Jak, dlaczego???Nie tak sie spodziewałem..
no to racja, bo reszta wychodzi po ruchuJones pisze:wreście jakiś konkretfx-technik pisze: Teraz, to dopiero mogą pójść na Edku - 1.17000 w zasięgu.
hej
sądząc po wpisach to na eL-kach chyba jest ze 3 trzy osoby
-- Dodano: 11 lip 2017, 20:04 --
kurcze aż nie wiem czy nie zmienić TP ?
niby takTomasz196407 pisze:no to racja, bo reszta wychodzi po ruchuJones pisze:wreście jakiś konkretfx-technik pisze: Teraz, to dopiero mogą pójść na Edku - 1.17000 w zasięgu.
hej
sądząc po wpisach to na eL-kach chyba jest ze 3 trzy osoby
-- Dodano: 11 lip 2017, 20:04 --
kurcze aż nie wiem czy nie zmienić TP ?
3kŚwieżak44 pisze:Rano +3k na dwóch wejściach i tak che to dziś zostawićJones pisze:a tam gadasz miałeś się pochwalić zarobkiemŚwieżak44 pisze:Co ten Edek?? Jak, dlaczego???Nie tak sie spodziewałem..
Mało gram, bo w nocy pracuje w dzień musze spać.
Panie Tomku aż taki obrażalski nie jestemTomasz196407 pisze:Panie Jones nie obrażaj się, ja nie o Tobie
spokojnie,dzisiaj będzie 1220Zolo pisze:Aż dziw, że po taaaakim ruchu na edku złoto się kisi... Już powinno powyżej 1220$ być ...