DayTrading: Piątek 07.07.2017
Re: DayTrading: Piątek 07.07.2017
O, nie.. z kolejną paskudną konsolką na DAX-ie to ja walczył nie będę. Wiem jak to sie kończy. Dziękuje. PS. Piękna pogoda dzisiaj. 

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- fx-technik
- Fanatyk
Jest światełko nadziei!Świeżak44 pisze:O, nie.. z kolejną paskudną konsolką na DAX-ie to ja walczył nie będę. Wiem jak to sie kończy. Dziękuje. PS. Piękna pogoda dzisiaj.

Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Witam.Światełko na spadek DAX-a ,względnie retest wczorajszego dołka?fx-technik pisze:Jest światełko nadziei!Świeżak44 pisze:O, nie.. z kolejną paskudną konsolką na DAX-ie to ja walczył nie będę. Wiem jak to sie kończy. Dziękuje. PS. Piękna pogoda dzisiaj.
-
- Fanatyk
@Pedro
zrealizowałeś Long zyski na rzeźniku? : ) ... mnie wczoraj wywalili z pozycji na take profit ; )
[/quote]
to super,
wiem nie powinienem tak pisać,
a odpowiem ci tak,
Wybity zasięg 161.8 do testu
zrealizowałeś Long zyski na rzeźniku? : ) ... mnie wczoraj wywalili z pozycji na take profit ; )

to super,

wiem nie powinienem tak pisać,

a odpowiem ci tak,
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- fx-technik
- Fanatyk
A jaki to ma związek?swiadomy pisze:Witam.Światełko na spadek DAX-a ,względnie retest wczorajszego dołka?fx-technik pisze:Jest światełko nadziei!Świeżak44 pisze:O, nie.. z kolejną paskudną konsolką na DAX-ie to ja walczył nie będę. Wiem jak to sie kończy. Dziękuje. PS. Piękna pogoda dzisiaj.
Nadzieja, że Świeżak zacznie poprawnie działać.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
dlaczego nie powinienes tak pisac?Tomasz196407 pisze: to super,![]()
wiem nie powinienem tak pisać,![]()
a odpowiem ci tak,

w mojej ocenie na D1 cena jest w poważnym miejscu, ja już nie pozycjonuje tego, czekam na reakcję w d1
wybicie, otwiera możliwość do 152 z tego co pamiętam, negacja to impuls w dół, retest lub nie i poziomy niżej ... tak to ; )
póki dzisiejsza d1 nie zamknięta to nie dla mnie rynek : )
złoto mnie dzisiaj interesuje, jak sądzisz w którym kierunku?

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
-
- Fanatyk
Pytać o pozycje!!pedro pisze:dlaczego nie powinienes tak pisac?Tomasz196407 pisze: to super,![]()
wiem nie powinienem tak pisać,![]()
a odpowiem ci tak,
Wybity zasięg 161.8 do testuja nie narzekam, super było : )
w mojej ocenie na D1 cena jest w poważnym miejscu, ja już nie pozycjonuje tego, czekam na reakcję w d1
wybicie, otwiera możliwość do 152 z tego co pamiętam, negacja to impuls w dół, retest lub nie i poziomy niżej ... tak to ; )
póki dzisiejsza d1 nie zamknięta to nie dla mnie rynek : )
złoto mnie dzisiaj interesuje, jak sądzisz w którym kierunku?![]()
xauusd
Po raz trzeci reakcja na LT!!
każe wnioskować o słabości złota i przebicia jej-LT,
z drugiej strony tak samo obligacje są wyprzedawane jak i złoto
i cała operacja moze trwać długo aby znów owe aktywa były skupowane,
sytuacja niepewnosci na swiecie to przeciez wzrastające złoto,
Technicznie to- duza płaska korekta która była w latach - .... (nie )pamietam,
wymusza na nastepnej korekcie zmiennosc i musiałaby byc zygzakiem badź trójkątem
Utrudniasz sobie ,można było prościej z tym DAXŚwieżak44 pisze:O, nie.. z kolejną paskudną konsolką na DAX-ie to ja walczył nie będę. Wiem jak to sie kończy. Dziękuje. PS. Piękna pogoda dzisiaj.
-- Dodano: pt 07-07-2017, 13:21 --
GJ
To że klepną 12120 i zamkną lukę to mi też wychodzi z tej świecy na H4. Żadna sensacja. Ale jak do tego dojdzie i kiedy to nie wiadomo. Zresztą ja pracuje nad systemem mechanicznym na M1. Niestety przy takiej konsolce to się nie podejmuje nawet tego ruszać.MERLIN pisze:Utrudniasz sobie ,można było prościej z tym DAXŚwieżak44 pisze:O, nie.. z kolejną paskudną konsolką na DAX-ie to ja walczył nie będę. Wiem jak to sie kończy. Dziękuje. PS. Piękna pogoda dzisiaj.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
zbyt długi termin jednak pokazałeś, jak dla mnie przynajmniej : ) ... ja tego pinbara na D1 rozgrywam, i póki co jest nieźle ; ) .... chociaż bez szału ...Tomasz196407 pisze:
Pytać o pozycje!!
xauusd
Po raz trzeci reakcja na LT!!
każe wnioskować o słabości złota i przebicia jej-LT,
z drugiej strony tak samo obligacje są wyprzedawane jak i złoto
i cała operacja moze trwać długo aby znów owe aktywa były skupowane,
sytuacja niepewnosci na swiecie to przeciez wzrastające złoto,
Technicznie to- duza płaska korekta która była w latach - .... (nie )pamietam,
wymusza na nastepnej korekcie zmiennosc i musiałaby byc zygzakiem badź trójkątem
Jutro też jest dzień.